Petrescu, după remiza cu Celtic, 1-1: „Am intra în istorie dacă am elimina Celtic la ea acasă. Atmosfera a fost cea mai bună de când sunt eu la CFR Cluj”

Antrenorul campioanei României, Dan Petrescu, și-a lăudat jucătorii după remiza cu Celtic Glasgow, scor 1-1, obținută marți, 7 august, pe stadionul din Gruia. „Bursucul” a susținut că e cel mai bun adversar de când e el la CFR și în această seară în Gruia a fost cea mai bună atmosferă.

„Prima repriză au jucat și ei și noi, dar în repriza a doua am dominat. Per total am făcut un meci bun, foarte bun, e cel mai bun adversar care a intrat pe gazon de când sunt eu la CFR.

Sperăm ca în retur să nu se vadă nici diferența de vârstă, ei au o echipă foarte tânără, iar noi avem una cu vârsta înaintată.

Am primit golul și băieții au căzut un pic, dar la pauză i-am motivat și au făcut ce le-am cerut.

Chiar am intra în istorie dacă ne vom califica la Celtic acasă.

Rondon e un profesionist extraordinar, fantastic, știam că până la urmă va marca goluri și sigur o să ne ajute în continuare. Mă bucur și pentru George (n.r. Țucudean), care a intrat foarte bine. Aurelio a jucat foarte bine, sincer nu mă așteptam să fie așa de bun la un meci cu Celtic, cred că și el s-a autodepășit. Chiar sunt foarte fericit pentru el”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă după meci.

Dacă i-am fi bătut astăzi ar fi fost prima lor înfrângere din acest an, ei nici nu știu cum să piardă, astăzi i-am surprins, dar va fi greu să o facem și la Glasgow. Atmosfera a fost cea mai bună de când sunt eu la CFR Cluj.

Noi credem în miracole, trebuie să credem. Băieții erau supărați pe rezultat, au simțit valoarea adversarului, dar erau supărați că nu am câștigat. Asta e nivelul pentru că bugetul lor e care e. Șanse sunt să trecem de Celtic, mai mici, dar sunt”, a declarat „Bursucul”.

CFR Cluj a obținut o remiză, scor 1-1, miercuri, 7 august, în Gruia, cu Celtic Glasgow, unicul gol al feroviarilor a fost înscris de Mario Rondon, iar returul va avea loc marțea viitoare, 13 august, de la ora 21:45, pe Celtic Park din Glasgow.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *