Emil Boc: „Urez succes CFR-ului în această seară. E un lucru extraordinar pentru comunitatea noastră”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, va fi fanul CFR-ului în această seară, la meciul cu Slavia Praga din play-off-ul Ligii Campionilor, partidă care va începe la ora 22:00.

Urez succes CFR-ului în meciul cu Slavia Praga! Vedeți ce înseamnă până la urmă Clujul? În Cluj are loc toată lumea (…), la fel și la fotbal. Nu mi-am propus niciodată să-i împac, să îi fac pe «U»-ști «ceferiști» sau pe «ceferiști» «U»-iști. Ne respectăm în oraș! Mă bucur, evident, că CFR poate să aducă echipe de valoare la Cluj-Napoca și că este în fața unei șanse uriașe pentru România de a fi în grupele Ligii Campionilor. De când visăm să avem un Bayern München, un Chelsea, Barcelona… Au mai fost prin 2008, cât timp a trecut de atunci? 12 ani! Și tot datorită CFR! Am avut apoi Manchester United, AS Roma… De ce nu s-ar putea acum Paris Saint-Germain, Bayern München, Ajax Amsterdam, să îi vedem la Cluj-Napoca?”, s-a întrebat edilul la un post de radio local.

Acesta a mai precizat că performanța CFR-ului este un lucru extraordinar.

„E un lucru extraordinar pentru comunitatea noastră! Oricum, și accederea în grupele Europa League – Doamne, ferește, dacă nu trece de Slavia Praga, eu pornesc de la premiza că dacă a trecut de atâtea echipe importante, cred că Slavia poate fi bătută – este o mare performanță. Să ne bucurăm fiecare în oraș susținându-ne echipa favorită, oricare ar fi ea, «U» Cluj sau CFR, dar să ne bucurăm că avem această șansă ca unii aduc plus valoare în sport sau în business sau într-un festival. Să nu mergem pe ideea «să moară capra vecinului», să nu se întâmple! Noi, ca municipalitate, avem datoria să susținem tot ceea ce este bun și pozitiv”, a mai declarat primarul Boc.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *