Meciul lui „U” Cluj cu Metaloglobus se va juca sâmbătă, FRF a refuzat amânarea. Doi jucători sunt în continuare internați în spital cu toxinfecție alimentară

Oficialii Universității Cluj ar fi vrut ca meciul de sâmbătă de la București cu Metaloglobus să fie amânat după ce 12 jucători au făcut toxinfecție alimentară și au ajuns la spital, așa cum sportulclujean.ro a anunțat în exclusivitate, dar Federația Română de Fotbal a refuzat amânarea cerută de club, astfel că meciul din etapa a 5-a a Ligii a 2-a se va juca.

Potrivit unor surse din cadrul clubului, doi jucători sunt în continuare internați în spital.

Oficializarea lui Dinu „Vamă” Gheorghe ca team manager la Universitatea este o chestiune de ore, au spus astăzi surse din club pentru site. Acesta îl va înlocui pe managerul Octavian Moraru.

Mandatul lu „Vamă”, pentru care a semnat acesta, e până în iarnă, dacă nu atinge cu „U” locurile 1-6 acesta pleacă, spun surse apropiate negocierii pentru Sportul Clujean. Vom reveni pe subiect.

Partida cu Metaloglobus se va juca sâmbătă, 31 august, de la ora 13:00, în Capitală. „Studenții” pregătiți de Cristi Dulca au trei înfrângeri și o victorie, ocupând locul 17 în eșalonul secund după patru etape scurse din actuala stagiune.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

One thought on “Meciul lui „U” Cluj cu Metaloglobus se va juca sâmbătă, FRF a refuzat amânarea. Doi jucători sunt în continuare internați în spital cu toxinfecție alimentară

  1. marius august 30, 2019 at 8:11 am

    daca nu legati cateva victorii e bai mare. promovarea trebuie sa ramana singurul obiectiv

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *