Metaloglobus – „U” Cluj, ora 13:00. „Șepcile roșii” vor să spele rușinea din meciul cu Gloria Buzău

Universitatea Cluj va disputa astăzi, de la ora 13:00, meciul din etapa a cincea a Ligii a 2-a, la București, cu Metaloglobus și speră să spele rușinea din ultimele două meciuri pierdute cu FC Argeș și Gloria Buzău.

„Studenții” pregătiți de Cristi Dulca nu sunt în cea mai bună formă în acest debut de sezon în eșalonul secund, având trei înfrângeri și o victorie din patru etape.

Metaloglobus ocupă locul 8 după victoria obținută etapa trecută, la Ghermănești, 3-0 cu „lanterna” Sportul Snagov.

Ne așteaptă o partidă importantă, contra unei echipe bune a campionatului, pe un teren sintetic dificil. Chiar și așa, sunt convins că vom da dovadă de caracter și ne vom întoarce la Cluj cu cele trei puncte. Meciul de sâmbătă îl consider un nou început pentru noi, ocazia perfectă de a demonstra cu toții că suntem demni să jucăm pentru “U”!  Ne dorim enorm să câștigăm, iar apoi, cu multă muncă și mult suflet, să ajungem din nou acolo unde ne este locul, a declarat mijlocașul Nicolae Pîrvulescu pentru site-ul oficial.

Sezonul trecut, Universitatea a obținut punctaj maxim din confruntările directe cu Metaloglobus, după 2-0 pe arena „Trans-Sil” din Târgu Mureș (goluri Florescu și Gavra) respectiv 1-0 (Gavra), pe terenul din cartierul Pantelimon.

Altfel, antrenorul Cristian Dulca nu va putea conta în capitală tocmai pe golgheterii noștri din sezonul precedent, Cristian Gavra respectiv Dorin Goga, ambii accidentați.

Antrenorul secund Mircea Cojocaru nu a făcut nici el deplasarea la București, fiind într-un conflict deschis cu Dulca, iar cei doi nu mai pot colabora împreună.

Întâlnirea va fi oficiată de către o brigadă din București, avându-l la centru pe Iulian Dima, ajutat la cele două margini de Bogdan Gheorghe și Vlad Bârleanu.

Meciul va fi transmis în direct de Digisport 1, Telekom Sport și Look Plus.

Foto: Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *