George Țucudean ia o pauză de la activitatea sportivă din cauza problemelor medicale

Golghetul campioanei CFR Cluj din sezonul trecut, George Țucudean, a anunțat că va lua o pauză de la activitatea sportivă pentru a efectua mai multe investigații medicale.

Atacantul de origine arădeană a venit în Gruia în iarna lui 2018, devenind cel mai bun marcator al echipei în ultimele două ediții de campionat și, totodată, golgheterul Ligii 1.

Totuși, problemele medicale la inimă descoperite la finalul anului trecut l-au forțat pe atacant să piardă o bună bucată din returul stagiunii precedente, dar și din startul noului sezon. Astfel, fotbalistul a luat decizia să își întrerupă activitatea sportivă pentru o perioadă, în care va efectua mai multe investigații medicale.

Informația a fost făcută chiar de oficialii din Gruia.

„Clubul CFR 1907 Cluj anunță faptul că atacantul nostru George Țucudean va lua o pauză de la activitatea fotbalistică! Totul vine ca urmare a problemelor de sănătate apărute în ultimele luni care l-au ținut departe de teren. În perioada care va urma, fotbalistul își va lua o pauză pentru refacere și pentru a efectua câteva investigații suplimentare, care să-i ofere garanția că poate reveni în fotbal la cel mai înalt nivel.

Noi, toți cei din Familia CFR, suntem și vom fi mereu alături de George Țucudean și îl vom susține în toate demersurile sale. Avem toată încrederea că “Țucu” va reveni mai puternic în iarbă și că ne va ajuta în continuare să câștigăm trofee. Și-a adus contributia de atâtea ori prin golurile sale în obținerea unor victorii importante, iar acum e rândul nostru să fim alături de el.

Multă sănătate, „Țucu”! Te așteptăm din nou în Gruia!”, e mesajul transmis de clubul clujean.

George Țucudean a înscris de 27 de ori în cele 59 de meciuri disputate pentru CFR Cluj, reușind să câștige două titluri de campion și două titluri de golgheter în Liga 1.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *