Adrian Falub, despre noua provocare de manager sportiv la „U” Cluj: „Sunt antrenor interimar până găsim un nou tehnician. Numai împreună putem să depășim această criză!”

Revenit pentru a patra oară la clubul său de suflet, Universitatea Cluj, Adrian Falub, a explicat într-un interviu pentru site-ul oficial al clubului motivele pentru care a revenit la echipă și care va fi rolul său.

Falub a clarificat că el va asigura doar interimatul pe banca Universității Cluj până când va reuși să găsească un antrenor, funcția sa fiind de manager sportiv al echipei.

Vor rămâne în staff-ul echipei Lucian Turci, preparatorul fizic italian Ricardo Proietti, iar antrenor cu portarii va fi Mihai Nădăban.

„Mai în glumă, mai în serios, ți-aș spune că sper ca acesta să fie cel mai scurt mandat din viaţa mea pe banca tehnică a unei echipe. Nu știu dacă a înțeles toată lumea foarte exact și de aceea o spun explicit: sunt antrenorul interimar al echipei. Rolul meu în pregătirea sportivă a Universităţii se încheie în momentul în care vom găsi antrenorul cu care să plecăm la drum într-un proiect de lungă durată. Eu stau acum pe bancă doar conjunctural, pentru că nu puteam acționa impulsiv și să numim un antrenor sub presiunea timpului. Suntem în plin campionat, iar locul din clasament nu ne permite nici un moment de respiro în pregătire”, a declarat Falub.

Vei avea, aşadar, și alte responsabilități. Haide să detaliem puțin acest aspect.

„Sunt bucuros că am venit pe o altă funcție, cea de manager sportiv. Cum am mai zis, asigur interimatul ca antrenor, pentru că vreau, în primul rând, să ieșim din această situație. Responsabilitatea postului este imensă, de felul în care voi forma lotul Universității, de calitatea jucătorilor pe care eu îi voi considera demni de a juca la “U”, depinde succesul nostru. Alături de viitorul antrenor îmi voi asuma îndeplinirea obiectivului”, a precizat noul manager.

Interviul poate fi citit in intregime AICI.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *