„U” Cluj a ajuns „lanterna roșie” în Liga Florilor, după o înfrângere categorică împotriva campioanei SCM Râmnicu Vâlcea

Echipa de handbal feminin a Universității Cluj nu a avut nicio șansă în fața campioanei en titre SCM Râmnicu Vâlcea, fiind învinsă duminică, 15 septembrie, în Sala „Gheorghe Barițiu” din Turda, cu scorul de 23-34 (8-20), într-o partidă care a contat pentru etapa a 4-a din Liga Florilor.

Deși meciul era considerat pe teren propriu, s-a disputat la Turda, în Sala Sporturilor „Gheorghe Barițiu” deoarece Sala Sporturilor „Horia Demian” a fost ocupată de târgul de haine Benetton.

„Studentele” pregătite de Alin Bondar au fost surclasate de vâlcence încă din prima repriză, pe care au încheiat-o cu doar 8 goluri înscrise în poarta campioanei și 20 încasate.

Vâlcea a defilat pe teren și în repriza a doua, dominând autoritar partida și menținând un avantaj de peste 10 goluri pe tabelă.

Alb-negrele au ajuns la a patra înfrângere consecutivă din tot atâtea partide disputate și au ajuns noua „lanterna roșie” din Liga Florilor, urmând ca etapa viitoare să evolueze pe terenul formației HC Dunărea Brăila.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *