„U” Cluj își pierde liderul la handbal feminin. Mihaela Ani-Senocico pleacă la Măgura Cisnădie

Echipa de handbal feminin a Universității Cluj trece printr-o perioadă dificilă, fiind pe ultimul loc în clasamentul Ligi Naționale, fără nicio victorie acumulată în primele patru etape din noul sezon 2019-2020, iar șansele de a se salva de la retrogradare în acest an sunt tot mai mici dat fiind și problemele financiare cu care se confruntă secția.

Fanii și staff-ul tehnic al echipei au primit o altă veste proastă. Cea mai experimentată jucătoare și liderul echipei în ultimele sezoane, Mihaela Ani-Senocico (37 ani), va părăsi și ea formația clujeană și se va transfera la Măgura Cisnădie.

Însă, veștile proaste pentru antrenorul Alin Bondar nu se opresc aici, Senocico nu este singura care va părăsi echipa universitară, alte jucătoare ar putea să o urmeze. Astfel că ne punem întrebarea dacă Universitatea Cluj va reuși să termine acest sezon competițional din Liga Florilor și nu va fi nevoită să se retragă din campionat.

Etapa viitoare, „U” Cluj se va deplasa la Brăila pentru a disputa partida cu HC Dunărea.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *