Minteuan, după eliminarea CFR-ului din Cupa României: „Ne pare rău, voiam să rămânem cât mai mult posibil în această competiție”

Eliminată din faza șaisprezecimilor Cupei României de FC Botoșani, la penalty-uri, scor 4-2, după 2-2 la finalul timpului regulamentar, campioanei CFR Cluj nu îi rămâne decât să se lupte pe celelalte două fronturi, campionat și Europa League.

Alin Minteuan, antrenorul secund al ardelenilor, care a antrenat echipa în lipsa lui Dan Petrescu, a vorbit, la finalul meciului, despre înfrângerea suferită pe terenul moldovenilor. 

„Campionatul e Campionat, acesta a fost meci de Cupă, e a doua oară când se trermină așa, pe final. Asta este, am încercat să facem tot posibilul, după acea eliminare a lui Bordeianu, echipa a suferit, dar am reușit să întoarcem rezultatul. Am fost egalați, iar la final am fost eliminați… Ne rămâne să ne axăm pe ce a mai rămas, Campionat și Europa League”, a declarat Minteuan la Digisport.

Mihai Bordeianu a fost eliminat în minutul 31, după ce a primit două cartonașe galbene în doar patru minute.

„Probabil altul era rezultatul dacă nu se întâmpla asta, nu știu acum, nu avem de unde ști. Este așa cum e, adică nu suntem calificați”, a spus Minteuan după meci.

„Ne pare rău, voiam să rămânem cât mai mult posibil în această competiție, era bine și pentru jucători, fiindcă avem un lot foarte numeros și îi puteam rula aici. Am ieșit și ne mai rămân două competiții.

Este obligatorie victoria cu Gaz Metan Mediaș etapa viitoare, mereu ne propunem să câștigăm, dar din păcate nu poți face asta tot timpul. Și-au dorit foarte mult băieții astăzi, dar, din păcate, am făcut greșeli care ne-au costat”a mai spus tehnicianul de la CFR Cluj.

FC Botosani s-a impus cu scorul de 4-2 la penalty-uri, 2-2 după 120 de minute, în fața CFR-ului, în 16-imile Cupei României.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *