5 lei un bilet la primul meci al „tricolorelor” în preliminariile EURO 2021 împotriva Belgiei, la Cluj-Napoca

Echipa națională de fotbal feminin a României va primi marți, 8 octombrie, de la ora 18:30, vizita reprezentativei Belgiei, în debutul „tricolorelor” pregătite de Mirel Albon în preliminariile pentru EURO 2021. Meciul va avea loc pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia.

Biletele sunt disponibile online, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro, la prețul de 5 lei!

Căpitanul echipei naționale, Florentina Olar, a dezvăluit într-un interviu pentru FRF TV cu ce lucruri vine în bagaj la lotul național și ce nu-i lipsește niciodată din geantă.

De asemenea, Ștefania Vătafu și Laura Rus, colege de echipă la campioana Belgiei, Anderlecht, s-au luat la întrebări înaintea partidei cu Belgia, potrivit FRF TV.

„Tricolorele” au efectuat un antrenament sâmbătă după-amiază, 5 octombrie, intrând în linie dreaptă cu pregătirile pentru întâlnirea cu primul adversar din grupă. După mai multe exerciții de încălzire, fetele pregătite de Mirel Albon au pus la punct mai multe detalii la nivel tactic și tehnic.

Teo Meluță evoluează la campioana României, „U” Olimpia Cluj, și are un mesaj pentru toți suporterii săi și ai echipei naționale din Cluj: „Vă așteptăm pe arena CFR-ului, să luptăm împreună contra Belgiei”! Hai, România!

Sâmbătă dimineața, fetele alături de staff-ul tehnic au avut programată o scurtă plimbare la Salina Turda.

Sursa foto: frf.ro

Suporterii vor putea să-și achiziționeze tichete la această partidă și în ziua meciului, de la casieriile stadionului din Gruia, de la 12:00 până la ora de start a partidei, 18:30.

10 jucătoare dat de „U” Olimpia Cluj la Națională

Așa cum era de așteptat, multipla campioană a României, „U” Olimpia Cluj asigură baza echipei naționale, dând zece jucătoare la lotul național, dintre care două portărițe, două jucătoare care asigură linia defensivă, cinci jucătoare care evoluează la mijloc și un atacant.

De altfel și selecționerul Mirel Albon face parte din staff-ul campioanei Olimpia Cluj.

Lotul convocat pentru partida cu Belgia: 

Portari: Mirela Pop („U” Olimpia Cluj), Lavinia Boandă („U” Olimpia Cluj)

Fundași: Olivia Oprea (CD Pozoalbense Femenino/Spania), Teodora Meluță („U” Olimpia Cluj), Brigitta Goder (ETO Gyori/Ungaria), Maria Ficzay („U” Olimpia Cluj), Kinga Barabasi (Vasas Femina Odorheiu Secuiesc)

Mijlocași: Ioana Bortan („U” Olimpia Cluj), Andrea Herczeg (St. Mihály Futball Club/Ungaria), Beatrice Tărășilă („U” Olimpia Cluj), Bianca Sandu (Diosgyori VTK/Ungaria), Mihaela Ciolacu ( „U” Olimpia Cluj), Roxana Mirea („U” Olimpia Cluj), Ana Vlădulescu (Vasas Femina Odorheiu Secuiesc), Ștefania Vătafu (Anderlecht/Belgia), Andreea Voicu („U” Olimpia Cluj)

Atacanți: Ioana Bălăceanu („U” Olimpia Cluj), Laura Rus (Anderlecht/Belgia), Florentina Olar, (FC Nordsjaelland/Danemarca) Cosmina Dușa (Konak Belediyespor)

Rezultatele și Programul Grupei H din preliminarii:

29.08.2019: Lituania – Croația 1-2
03.09.2019: Elveția – Lituania 4-0; Belgia – Croația 6-1
4.10.2019: Lituania – Elveția 0-3
8.10.2019: ROMÂNIA – Belgia, Elveția – Croația
8.11.2019: ROMÂNIA – Lituania, Croația – Belgia
12.11.2019: Belgia – Lituania, Elveția – ROMÂNIA
10.04.2020: Croația – Lituania
14.04:2020: Belgia – Elveția, Croația – ROMÂNIA
05.06.2020: Lituania – ROMÂNIA
09.06.2020: Lituania – Belgia, ROMÂNIA – Elveția
18.09.2020: Belgia – ROMÂNIA, Croația – Elveția
22.09.2020: Elveția – Belgia, ROMÂNIA – Croația

Cu excepția României, toate celelalte formații au disputat cel puțin un meci din actuala campanie.

Elveția22006-16
Belgia11006-13
Croația21013-73
Lituania20026-10
România00000-00

La turneul final se califică direct câștigătoarele celor 9 grupe alături de cele mai bune trei locuri doi, cărora li se alătură țara-gazdă, Anglia. Celelalte șase ocupante ale pozițiiilor secunde vor disputa un play-off, în sistem tur-retur, astfel urmând a se stabili celelalte trei echipe care se vor califica la EURO 2021.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *