Petrescu a recunoscut superioritatea Viitorului: „Poate cu alte echipe poți să câștigi, dar nu cu Viitorul”

Antrenorul campioanei României, Dan Petrescu, a analizat înfrângerea suferită de echipa sa pe terenul Viitorului, scor 1-3. Acesta s-a plâns de programul încărcat al echipei sale, care a avut probleme la întoarcerea din Scoția de după meciul cu Celtic din Europa League, pierdut cu 1-2. 

Prima repriză a fost cea mai proastă de când sunt eu la CFR! Viitorul a pregătit meciul foarte bine. Când stai prin aeroporturi și avioane e greu! Poate cu alte echipe poți să câștigi, dar nu cu Viitorul.

Am luat goluri prea ușor. Am avut  ocazii să facem 2-1, am avut ocazii mari, dar l-am întâlnit pe Căbuz (n.r – portarul Viitorului), care a fost cel mai bun jucător de pe teren. Jucătorii au avut atitudine, dar n-au putut! Nu e ușor să stai doar prin avioane și să nu te antrenezi. Ne-am băgat singuri mingea în poartă, le-am tot spus jucătorilor că nu trebuie să ne băgăm singuri mingea în poartă dacă vrem să câștigăm. 

Felicit Viitorul, felicit echipa lui Hagi, e o echipă care și-a făcut treaba. Totuși, cred că am mai multe victorii împotriva lui Hagi

Vor veni și ei la Cluj, mai sunt și meciuri în play-off, vom vedea. A avut un avantaj mare că echipa lui a fost odihnită, noi am stat pe drumuri. Dacă nu jucam în Europa, aveam vreo 6 puncte în plus! Nu sunt îngrijorat, suntem pe primul loc și suntem în cupele europene. De ce să fiu îngrijorat? Va fi o luptă strânsă în campionat, Viitorul e o echipă bună, este și Craiova în luptă, plus că FCSB își va reveni 100%„, a spus Petrescu, la DigiSport.

Petrescu a comentat și interesul celor de la Dinamo Moscova, echipă pe care a mai antrenat-o și în trecut.

Numele meu va fi mereu vehiculat. După o asemenea înfrângere, n-am starea să vorbesc despre așa ceva. Mă bucur că s-au gândit la mine, dar pe mine mă preocupă această înfrângere„, a completat „Bursucul”.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *