Meciul de retragere al lui Adi Mutu va avea loc la Sports Festival, ediția a treia. Confirmați Pirlo, Totti, Rădoi!

Meciul de retragere al fostului fotbalist Adrian Mutu va avea loc în 13 iunie 2020, în cadrul Sports Festival, ediția a treia, pe Cluj Arena.

Mutu, prezent astăzi la o conferință de presă, a confirmat printr-un video ca vin la Cluj campionii mondiali italieni Andreea Pirlo și Francesco Totti si selecționerul naționalei de tineret, Mirel Rădoi!

Acesta a mai spus că a discutat și cu Ibrahimovic, dar că acesta este încă în activitate și nu e sigur că va veni.

De astăzi se pot cumpăra bilete de pe entertix.ro la prețurile de 25 lei, peluză, 50 tribuna 2, 120 și 150 lei tribuna 1. După epuizarea primului stoc, biletele se vor scumpi.

Mutu a declarat că ”Sports Festival e singura propunere care m-a convins. Am fost impresionat de ce ati facut cu Halep, cu naționala României, mi-a plăcut tot ce se petrece pe lângă cele patru zile la festival. E un eveniment ce ar trebui să fie tot mai des în toate orașele țării, pentru a promova sportul. Nici nu e vorba că e la Cluj, Timisoara, Bucuresti, Pitesti, nu conteaza, ci ca să fie in România. Contează sa fie un meci demonstrativ cu jucători mari, sa vadă copiii cum sunt jucătorii mari, chiar dacă unii nu mai joacă in prezent, fotbal stiu”, a spus Mutu într-o conferință de presă.

Și FRF i-a făcut o propunere de meci de retragere dar Mutu a preferat Sports Festival.

El a mai spus că e alături de echipa națională și că e rău că se joacă fără spectatori cu Norvegia. ”E cum ai face un antrenament”, a spus acesta.

Mutu a mai afirmat că dorește să se dedice meseriei de antrenor și că nu are un model dar îi plac Pochettino și Guardiola. El crede că e tipul de antrenor care are răbdare. ”Am învățat să am răbdare, asta e importantă”, a spus Mutu.

Despre experiența din țările arabe, a spus că s-a adaptat dar singura problemă este căldura excesivă. ”Respect angajamentul lor referitor la religie”, a mai spus Mutu.

Convins ușor să vină la Sports Cluj

Mirel Alexa, director Sports Festival: L-am convins pe Adrian Mutu, prin seriozitate. Ne-a venit natural să îi propunem, după ce Hagi a acceptat anii trecuți și Adi Mutu a acceptat după niște discutii. Eu cred că va fi un supereveniment, să îi vadă publicul pe toți acești mari jucători.

Text, foto, video de Tiberiu Fărcaș, Dragoș Ștefan Șoneriu

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *