Gattuso, Frey, Giani Kiriță și Marius Niculae completează loturile pentru meciul de retragere al lui Adrian Mutu de la Sports Festival 2020

După Francesco Totti, Andrea Pirlo și Mirel Rădoi, organizatorii Sports Festival anunță alți doi jucători de calibru mondial pentru meciul de retragere organizat pentru fostul internațional Adrian Mutu. Este vorba de Gennaro „Rino” Gattuso și Sébastien Frey, care vor face echipă cu primele două superstaruri ale fotbalului italian anunțate, iar în Team România vor mai evolua Giani Kiriță și Marius Niculae.

Meciul din 13 iunie 2020 din cadrul Sports Festival va fi un amical care marchează retragerea lui Adrian Mutu ca jucător, după o carieră impresionantă la naționala României, dar și la echipe mari din străinătate.

Prieteni și foști coechipieri ai fotbalistului vor participa la meciul demonstrativ, care va fi un adevărat spectacol.

Partida se va disputa pe Cluj Arena în data de 13 iunie 2020, iar peste 3000 de bilete s-au vândut deja la prețuri preferențiale. În categoria Early Bird organizatorii au alocat 6000 de bilete cu prețuri care variază între 25 și 150 RON, în funcție de categorie.

Bilete pe www.sportsfestival.com și www.entertix.ro.

Materiale video cu mesajul celor doi noi jucători confirmați vor fi postate în cursul zilei de astăzi pe pagina de Facebook a Sports Festival și pe canalul de You Tube

În perioada următoare organizatorii promit alte confirmări la fel de interesante. 

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *