Surse: Dan Alexa la Cluj, în negocieri cu ”U”

Universitatea Cluj își caută antrenor pentru a prelua echipa din iarnă. Până atunci, echipa e condusă de managerul Adrian Falub, care a declarat în repetate rânduri că va fi o nouă organigramă la „U” Cluj din iarnă.

Contactele pe care Adrian Falub le face sunt numeroase. El ar fi negociat astăzi cu Dan Alexa, antrenor fără contract după , aflat la Cluj pentru a comenta la LookSport meciurile din Champions League.

Surse din clubul Universitatea au confirmat pentru Sportul Clujean intenția clubului universitar de a-l aduce pe Dan Alexa.

Un alt nume mare al fotbalului românesc, Ianis Zicu, antrenorul Farului Constanța, a refuzat-o pe „U”. Contactat de ActualdeCluj.ro, Zicu a spus că nu poate lăsa echipa de pe malul mării pentru că are o înțelegere fermă.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *