Au rezistat o repriză. U Cluj, învinsă fără drept de apel de vicecampioane

U Cluj a suferit al nouălea eșec stagional în Liga Florilor la handbal feminin, contra fostei campioane CSM București, scor 23-36 (11-15). „Studentele” au făcut față ritmului doar 30 de minute.

CSM-ul a început mai bine meciul și a condus cu 3-1 după doar patru minute, însă amfitrioanele au reușit trei goluri la rând și se aflau în avantaj, 4-3 (minutul 8).

Din acel moment, bucureștencele s-au aflat în permanență la conducere, diferența maximă înregistrându-se la 15-9, Crina Pintea fiind autoarea golului.

Iulia Curea, principala marcatoare de la CSM în repriza a doua

Avantajul oaspetelor s-a mărit în partea a doua, Iulia Curea reușind să înscrie de nu mai puțin de 5 ori în poarta Universității, profitând de procentajul modest al mingilor apărate de Țăgean și Prodan.

Larisa Araujo în acțiune

Larisa Araujo a fost singura handbalistă din tabăra Clujului care s-a ridicat la nivelul așteptărilor, cu 13 goluri (8/9 de la 7 metri).

S-a terminat 36-23 pentru CSM București, care urcă pe podium, în vreme ce „studentele” rămân singura echipă fără victorie din campionat, cu 9 înfrângeri din 9 meciuri!

Studentele au găsit cu greu golul în fața CSM-ului

În etapa următoare U Cluj se deplasează la Craiova, pe terenul unei formații măcinate de problemele medicale, în vreme ce tigroaicele merg la Brașov pe 6 noiembrie, pentru derby-ul cu Corona.

U Cluj: Țăgean, Prodan – portari; Araujo 13 goluri, Dindiligan 3, Gandulfo 3, Moraru 2, Chintoan 1, Pica 1. Antrenor: Alin Bondar

CSM București: Ion, Grubisic – portari; Moisă 8 goluri, Curea 5, Grbic 5, Torstensson 5, Pintea 5, Cvijic 4, Perianu 2, Omoregie 1, Marin 1. Antrenor: Adrian Vasile

Bucsi Krisztian

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *