Adrian Falub, la finalul meciului cu FCSB: „Am avut o strategie bună, am avut curajul să jucăm și am avut caracterul să ne batem cu Steaua. Sunt mândru de cum au jucat, dar aştept să o facă la fel şi în campionat”

Tehnicianul Universităţii Cluj, Adrian Falub, s-a declarat mulţumit de evoluţia elevilor săi în meciul pierdut cu FCSB, scor 0-1, marţi, 29 octombrie, pe Cluj Arena şi a susţinut că cel mai important meci rămâne cel cu UTA Arad, din 6 noiembrie.

Am făcut un meci foarte bun, nu meritam să pierdem astăzi, dar din păcate rămâne rezultatul la final și eu cred că putem să ii felicităm pe jucători astăzi pentru că din punct de vedere tactic au făcut exact lucrurile pe care le-am propus. Am avut o strategie bună, am avut curajul să jucăm și am avut caracterul să ne batem cu Steaua și asta e foarte important.

Cred că ocaziile cele mai mari și cele mai importante le-am avut noi, am ratat mult și am primit un gol poate parabil, dar până la urmă cred că rămânem din meciul ăsta cu impresia că putem juca bine și suntem o echipă mai bună decât locul din clasament.

S-a alergat mult, dar avem timp să ne revenim pentru că nu jucam sâmbătă și avem o săptămână la dispoziție să pregătim meciul cu UTA, un meci pe care trebuie să îl câștigăm obligatoriu„, a declarat antrenorul „studenților”, Adrian Falub la finalul jocului cu FCSB.

Despre arbitraj, Falub a fost ironic

Arbitrajul a fost excepțional, nu am văzut demult un arbitraj atât de bun ca la acest meci. Extraordinar. Nu pot decat să îl felicit pentru seara asta, cred că a fost excepțional. Mi-aș dori în fiecare meci să avem un asemenea arbitraj”, a spus antrenorul lui „U” Cluj.

„Am avut 7 ocazii, ei au avut poate un plus la posesie, dar asta am ştiut şi i-am lăsat noi ca să joace. În cea mai mare parte a timpului posesia au făcut-o în terenul lor, cele mai mari ocazii le-am avut noi, ei nu au avut ocazii clare de gol.

Suntem departe de primele locuri, sunt multe puncte pe care e greu să le recuperezi, dar eu mi-aş dori să avem suporterii lângă noi, să ne susţină. Am rugămintea ca ei să ne susţină indiferent pe ce loc suntem în campionat pentru că clubul ăsta a supravieţuit datorită lor şi doar aşa poate să continue.

Sunt mândru de cum au jucat astăzi, dar până la urmă rămâne rezultatul, însă pentru noi e important campionatul, suntem într-o poziţie delicată şi avem nevoie de puncte. I-am felicitat, le-am spus că sunt mândru de cum au jucat, dar aştept să joace aşa şi în campionat pentru că au dovedit că pot juca”, a spus Falub.

VIDEO

Meciul restant al Universităţii Cluj cu UTA Arad va avea loc miercuri, 6 noiembrie, pe Cluj Arena.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *