Daniel Stanciu, ”U” Cluj: ”Căutăm o rezolvare pentru situația lui Remus Câmpeanu”

Directorul general al lui ”U” Cluj, Daniel Stanciu, s-a referit astăzi, la conferința de presă săptămânală, despre situația lui Remus Câmpeanu, despre care Sportul Clujean a scris.

„Pot să vă spun că se lucreză la soluție pentru el și nu numai pentru el. Vrem să strângem rândurile cu acești jucători vechi, legende. Se lucrează la o soluție, cunosc acum situația. ”, a spus Stanciu.

Referitor la problemele de la club, Stanciu a spus că a găsit ”o anumită lipsa de organizare la ”U”. Sunt sigur ca pana în vara situația Universității va arata altfel Principalul obiectiv este de a rămâne în Liga a doua, sa fim realiști, trebuie sa creăm un lot omogen pentru ca la anul sa promovam Avem nevoie clar de îmbunătățirea lotului Nu am pus anumite clauze în contract, am venit sa fac performanță, m-am saturat sa mă plimb de la un club la altul”

Citește și:

Au contribuit Dragoș Șoneriu și Daniel Sătmar, studenți, an 1, jurnalism, UBB

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *