Fosta handbalistă a lui „U” Cluj, Cristina Laslo, a trecut de la linia de 9 metri la copilot de raliuri

Cristina Laslo a înlocuit, pentru câteva ore, echipamentul de handbal cu costumul de pilot de curse. Jucătoarea echipei naționale a urcat în mașina lui Mihai Leu și a lui Costi Stratnic și a trait senzații tari.

Cristina Laslo își dorește să treacă în viteză pe lângă adversarele de la Campionatul Mondial din Japonia (30 noiembrie-15 decembrie).

Handbalista a avut parte de adrenalină din plin alături de doi piloți de top, Mihai Leu și Costi Stratnic.  

„E a doua oară pentru mine când urc într-o mașină de curse, nu sunt o cunoscătoare, dar mă bucur că am venit și că l-am cunoscut pe Mihai. Sper să trecem la fel de ușor ca el pe lângă adversare, dar la noi e puțin mai greu, nu e din consolă și manete. Mi-ar plăcea să stau în dreapta, ca și azi, pe partea de condus nu mi-ar plăcea să merg cu așa mare viteză” – Cristina Laslo, handbalistă echipa națională a României.

Adrenalina de pe semicerc

După experiența de la cursa de viteză în coastă, Cristina Laslo și-a invitat noii prieteni la un meci de handbal al echipei naționale.

„N-am cuvinte, a fost scurt și intens, a fost super. E ceva foarte diferit, aș mai veni. L-am chemat la un meci oficial, să vadă din tribună cum se simt emoțiile”, a spus handbalista echipei naționale a României.

„Am avut responsabilitatea unui copilot de valoare, dar am încercat să îi arătăm Cristinei cam cum simțim noi adrenalina, din fața televizorului, când joacă echipa națională” – Costi Stratnic, pilot de curse.

Campionatul Mondial de Handbal va avea loc la Kumamoto (Japonia), în perioada 30 noiembrie-15 decembrie. Naționala României face parte din grupa C, alături de Ungaria, Spania, Muntenegru, Senegal și Kazahstan.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *