Falub, după remiza cu UTA, 1-1: „A fost un meci echilibrat. Noi nu avem foame să câștigăm meciuri și ne place să jucăm numai cu echipele când atmosfera e frumoasă”

Antrenorul Universității Cluj, Adrian Falub, a declarat că rezultatul de egalitate obținut miercuri cu UTA Arad, scor 1-1, a fost unul echitabil, iar echipa sa ar fi putut câștiga dacă nu ar fi primit golul din prima repriză.

„A fost un meci echilibrat, am luat un punct dintr-un meci în care l-am început foarte greu și am luat un gol impardonabil după o fază pe care nu pot să o înțeleg, la fel ca și în meciul cu Ripensia. Not pot să înțeleg asemenea greșeli. Ei au avut ocazii mai clare, dar au fost trei, golul și încă trei. Am dominat jocul fără să avem ocazii clare de gol, am avut situații, iar astăzi cred că un punct e echitabil.

Nu cred că UTA pornește cu prima șansă, dar cu siguranță e o echipă care să promoveze pentru că e o echipă care joacă ceea ce își propune, știe să se închidă foarte bine și atunci când vrei să promovezi și să obți puncte trebuie să te închizi. Noi nu reușim să facem lucrul acesta pentru că facem niște greșeli personale.

Noi suntem o echipă care în mintea jucătorilor promovarea care a fost la începutul campionatului era așa un obiectiv secundar. Noi nu avem foame ca să câștigăm meciuri, nouă ne place să jucăm meciurile cu Steaua și cu echipele unde atmosfera e frumoasă, dar când vrei să promovezi sau vrei să câștigi un campionat trebuie să câștigi orice meci, să ai continuate. Noi trăim pentru meciurile importante. Ăștia suntem în momentul de față.

Noi am bătut Petrolul, cred că meritam să câștigăm cu Mioveniul și am făcut un egal aici, unde cred că puteam să câștigăm dacă nu primeam primul gol”, declarat Adrian Falub la finalul meciului.

Despre meciul cu Rapid

„Meciul cu Rapid nu e de totul sau nimic. ei au obiectiv să promoveze, obiectivul nostru e să ne salvăm de la retrogradare. Nu cred că dacă nu câștigăm la Rapid suntem retreogradați, nu e un meci de totul sau nimic. Pentru noi e un meci important în care încercăm să luăm puncte”, a declarat antrenorul lui „U” Cluj.

Nu l-aș fi dat pe Ursu niciodată

„Eu unul nu l-aș fi dat pe Ursu niciodată, noi nu avem în momentul ăsta jucător ca el care poate să destabilizeze o echipă, dar asta a fost strategia începută în vară”, a spus Falub.

Următorul meci pentru Universitatea Cluj va la București, cu Rapid, duminică, 10 noiembrie, de la ora 12:00.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *