Un produs al baschetului clujean şi al lui U-BT Cluj, Andrei Mureşan, agaţă maioul în cui la 21 de ani

Tânărul baschetbalist Andrei Mureşan nu se va mai regăsi în lotul U-Banca Transilvania în acest sezon competiţional. Acesta a decis să renunţe la activitatea de sportiv de performanţă, iar echipa îi mulţumeşte pentru contribuţia adusă. 

În vârstă de 21 de ani, Mureşan este un produs al academiei clubului clujeafosteşit campion naţional la U14, U16, U18 şi U20.

De asemenea, „Muri” a cucerit patru medalii de bronz la juniori, în timp ce cu echipa naţională a participat la o ediţie a Campionatului European U16, Divizia B. De asemenea, la U20, clujeanul s-a regăsit în reprezentativa României care a mers la Campionatul European Divizia A.

În 2016, Andrei a făcut pasul spre prima formaţie de la U-Banca Transilvania, alături de care a câştigat de trei ori Cupa României şi de două ori SuperCupa. În plus, fundaşul a luat campionatul în 2017 şi a pus mâna pe alte două medalii de bronz. 

„Am decis să mă retrag din activitatea sportivă ca urmare a unor circumstanţe nefavorabile. Cred că această decizie este una benefică în ceea ce priveşte viitorul meu. Vreau să muţumesc clubului pentru susţinerea oferită pe parcurs şi să urez tuturor mult succes în ceea ce urmează. Haide U!„, a scris Andrei Muresan.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *