George Florescu: ,,Am luat o decizie proastă, mi-o asum!” „U” fără Kay și Crăciun în meciul cu Chiajna

Antrenorul Universității Cluj, Adrian Falub și mijlocașul studenților, George Florescu s-au prezentat astăzi la conferința de presă dinaintea partidei cu Concordia Chiajna disputată maine la ora 17:30 pe Cluj Arena.

Aceștia au discutat despre absența lui George Florescu de la meciul cu Rapid și gestul controversat al acestuia, cât și probleme de lot pe care aceștia le întămpină.

,,A fost un incident regretabil, pe ce care mi-l asum, nu vreau sa dau mai multe detalii. Am avut o discuție lămuritoare cu Adi și voi discuta și cu colegii mâine la antrenament. Trebuie șters totul cu buretele și să mergem înainte. Atmosfera e foarte bună în vestiar, lumea crede că suntem împărțit pe grupulețe, nu este așa.” a declarat George Florescu

Acesta a mai declarat că este și foarte optimist după ultimele jocuri prestate de Universitatea Cluj: „Jocul nostru s-a îmbunătățit, din păcate nu reușim să câștigăm. Trebuie să fim optimiști și să căutăm victoria, nu o cunoaștem foarte bine pe Chiajna, dar o să facem o analiză zilele astea. Sunt convins că vor veni și victorile pentru ca facem un joc foarte bun, s-a văzut și împotriva Stelei”.

,,Fanii trebuie să fie alături în continuare de echipă. Pentru că Florescu sau alte numele sunt trecătoare, numele „U” nu moare, eu sunt un suporter a lui „U” de când sunt copil. Eu sunt un tip optimist și nu îmi plac conflictele, de asta regret ce s-a întâmplat cu Rapid. Încerc să dau totul pentru meci, sunt implicat 100%.”

Falub a lămurit și el situația cu Florescu: „George știe exact ce i-am cerut și am înțeles situația, și-a cerut scuze și lucrul ăsta e important.”

„Acum văd un alt „U”, când ești antrenor trebuie să te gândești ca grup și colectiv, ceea ce poți face tu pentru echipă, ca jucător e diferit. E dificil atunci când te lași de fotbal și intri în antrenorat. De asta l-am chemat pe Florescu să lămurească situația.”

Antrenorul lui „U” a analizat și meciul de mâine cu Concordia Chiajna și problema lotului: ,,Marea majoritate a jucătorilor de la Chiajna sunt mult peste nivelul Ligii a-II-a. Noi suntem într-o situație delicată, venim dupa un meci de la Rapid, avem un fundaș plecat la lotul Moldovei (n.r. Artur Crăciun), Kay s-a accidentat ieri la ligament. Sper să găsesc soluții până mâine pentru un fundaș central.”

„Am jucat cu echipe care sunt în fruntea clasamentului. Cu Mioveni și UTA sunt puncte pe care le-am câștigat. Am jucat bine și cu Steaua și cu UTA, doar că am făcut greșeli personale” a mai declarat Falub, fostul antrenor a lui Chiajna.

FC Universitatea Cluj și C.S. Concordia Chiajna își dau întâlnire miercuri, la ora 17:30, pe Cluj Arena, într-o partidă din cadrul etapei a 17-a din Liga 2. Biletele se găsesc pe www.fcuniversitateacluj.ro/bilete-meci, dar și în locațiile deja tradiționale:

  • magazinul oficial FC Universitatea Cluj (situat lângă casele de bilete de la Cluj Arena, zilnic: 12:00 – 20:00)
  •  standul clubului din Iulius Mall (zilnic: 10:00-22:00)
  •  BTArena (marți-miercuri: 11:00-19:00)
  •  Cluj Arena (casele de bilete se deschid miercuri la ora 15:00)

Foto: Daniel Sătmar

Dragoş Ştefan Șoneriu

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *