Florescu, după succesul lui „U” Cluj cu Chiajna, 2-1: „Nu contează cum jucăm atâta timp cât câștigăm. Victoriile aduc liniște și încredere”

Mijlocașul Universității Cluj, George Florescu, autorul golului egalizator din meciul de miercuri, 13 noiembrie, cu Concordia Chiajna, încheiat cu victoria clujenilor, scor 2-1, a fost extrem de fericit pentru acest succes și pentru că a marcat. Acesta a susținut că „U” a dominat partea secundă.

„A fost exact ce ne doream, câteodată echipele mari câștigă și în urma unor jocuri mai puțin bune. Din punctul meu de vedere la fel a fost astăzi, după o primă repriză mai puțin reușită, în repriza a doua jocul a fost total schimbat, am dominat și în final a venit și binemeritata victorie.

Penalty-ul nu ne-a demoralizat, dar am simțit oarecum că va fi mai greu să luăm toate punctele pentru că e clar că adversarul și în special dacă oaspeții înscriu primii se pun ulterior între două linii și e mult mai greu să îi desfaci și să câștigi meciul. Dar astăzi am avut șansa de a reveni și sperăm că acesta să fie un nou început.

Adi ne-a felicitat în vestiar, e și el în culmea fericirii pentru că până la urmă obiectivul principal este de a câștiga cele trei puncte, nu contează cum jucăm atâta timp cât câștigăm. Normal noi putem să arătăm un joc mai bun decât cel pe care l-am arătat astăzi, dar știți foarte bine că victoriile aduc liniște și încredere, iar cu siguranța putem să jucăm mai bine”, a declarat autorului golului egalizator din meciul cu Concordia Chiajna, George Florescu.

Meciul cu Turris

„Mergem acolo să câștigăm, jucăm fiecare meci la victorie și cred că încă suntem aproape de echipele fruntașe, chiar dacă nu ne mai gândim neapărat la promovare, dar să facem un sezon foarte bun și să pregătim sezonul viitor”, a mai precizat „decarul” Universității Cluj.

Foto © Daniel Sătmar

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *