PERFORMANȚĂ. Judoka clujeană Loredana Ohâi, pe locul 7 la Grand Slamul de la Osaka

Sportiva legitimată la secția de judo a Clubului Sportiv Universitatea Cluj, judoka Loredana Ohâi, a încheiat pe locul 7 ultimul Grand Slam al anului, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, în perioada 22-24 noiembrie, la Osaka, Japonia. 

În cadrul competiției au participat 481 de judoka din 87 de țări.

Clubul Sportiv Universitatea Cluj a fost reprezentat de trei sportivi.

Cea mai bună clasare a fost obținută de Loredana Ohâi care a terminat pe poziția a 7-a la categoria 57 kg. După un prim tur liber, Loredana a trecut de rusoaica Daria Mezhetskaia și japoneza Koyuki Tsuruoka, însă a cedat în fața lui Chen-Ling Lien din Taipei, medaliată cu argint.

Monica Ungureanu s-a bătut în limitele categoriei 48 de kg unde a câștigat un meci împotriva lui Chen-Hao Lin din Taipei, însă a cedat meciul doi cu mongoleza Urantsetseg Munkhbat. Judoka universitar Petr Zhucov a avut primul tur liber la categoria 66 kg și a fost învins în primul meci de spaniolul Daniel Perez Roman.

„Osaka Grand Slam” a fost al cincilea Grand Slam din cadrul IJF World Judo Tour, după cele din Paris (FRA), Dusseldorf (GER), Ekaterinburg (RUS) și Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite).

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *