Dan Petrescu, înainte de meciul cu Lazio: „Nu trebuie să jucăm la egal. Trebuie să încercăm să câștigăm meciul, deși va fi foarte greu. Vom încerca să facem istorie pentru România”

CFR Cluj e pregătită în această seară de un nou meci european, unul cu o miză uriașă, calificarea în primăvara europeană a Europa League. Feroviarii au nevoie de un singur punct în următoarele două meciuri, în această seară cu Lazuo sau joia viitoare cu Celtic.

Primul test va fi în această seară, 28 noiembrie, de la ora 22:00, pe Stadio Olimpico din Roma.

Prudent și pragmatic așa cum ne-a obișnuit înaintea unul duel european, tehnicianul CFR-ului, Dan Petrescu, a declarat că meciul cu Lazio din această seară, de la ora 22.00, va fi unul foarte greu și echipa sa va juca la victorie. Acesta a adăugat că vor încerca să scrie istorie pentru România.

„E foarte greu să spui că poți s-o surprinzi pe Lazio. E echipa de pe locul 3 din Serie A. Nu cred că i-am surprins în tur, doar că am făcut un meci foarte bun și am câștigat. Va fi foarte, foarte greu să luăm un punct în următoarele două meciuri. Jucăm cu două echipe foarte bune, mult peste nivelul nostru. Vom avea nevoie de multe lucruri pentru a obține acel punct.

Lazio n-a pierdut pe teren propriu decât meciul cu Celtic, dar a avut un ghinion teribil. Noi vom încerca să scoatem un punct, dar nu trebuie să jucăm la egal. Trebuie să încercăm să câștiăm meciul, deși va fi foarte greu. Toate echipele care au venit aici au pierdut la scoruri mari. Vom încerca mâine să facem istorie pentru România„, a declarat Dan Petrescu într-o conferință de presă, organizată ieri seară la Roma, potrivit GSP.ro.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *