Petrescu, după eșecul de pe Olimpico cu Lazio: „Meritam victoria, am avut foarte multe ocazii”

Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, a declarat după eșecul, la limită, cu 1-0, în fața lui Lazio Roma, că echipa sa merita victoria în această seară pe Olimpico, chiar dacă au fost două reprize total diferite, în prima Lazio a fost mai bună.

„Dacă te iei după numărul de ocazii trebuia să câțtigăm, astăzi am avut foarte multe ocazii și meritam victoria, chiar dacă ne trebuia doar un punct. Au fost două reprize total diferite, în prima Lazio a fost mai bună, în a doua am jucat noi mai bine.

Echipa a jucat foarte bine, am avut ocazii la locul 3 din Serie A, cred că meritam mai mult, am jucat la locul 3 din Italia. Alții au luat trei sau cinci goluri, noi am luat doar un gol și puteam să marcăm trei. Noi avem șanse mici, dar trebuie să le jucăm”, a declarat tehnicianul campioanei Românie la Digi Sport.

De cealaltă parte, antrenorul lui Lazio, Simone Inzaghi, a declarat că echipa sa merita să aibă mai multe puncte.

„Clasamentul nu respectă ceea ce am văzut pe teren, trebuia să avem mai multe puncte, dar ăsta e fotbalul. CFR va avea viața grea cu Celtic. Am luat trei puncte, dar orice se poate întâmpla”, a precizat Inzaghi.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *