Dan Petrescu, după remiza CFR-ului cu Hermannstadt: „Se vede că jucăm la trei zile. Sper să reușim să amânăm unul dintre meciurile cu Sepsi sau Botoșani. Dacă se mai accidentează cineva avem mici șanse cu Celtic”

Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, s-a declarat extrem de îngrijorat de accidentările pe care la are CFR Cluj și speră să reușească clubul să amâne unul dintre meciurile cu Botoșani sau Sepsi pentru a putea pregăti echipa. Acesta a susținut că dacă se mai accidentează cineva, CFR are șanse mici cu Celtic.

„Problemele ni le-am făcut și noi, din păcate se vede că jucam la trei zile. L-am pierdut pe Boli, avem un lot foarte mic. Dacă și la meciul cu Sepsi sau Botoșani mai avem vreo accidentare nu avem nicio șansă cu Celtic. Sper să reușim să amânăm unul dintre aceste meciuri pentru a putea reprezentam România.

Noi am dominat meciul de la un capat la celalalt, ei nu și-au creat nicio ocazie.

În campionat avem accidentați, la U21 suntem limitați, îi avem pe Costache, Itu și Pașcanu. Campionatul acesta va fi mult mai strâns, e clar că ne-a penalizat mult cupele europene, cred că aveam zece puncte diferență dacă nu eram în cupele europene. Cred ca daca se mai accidenteaza cineva avem mici sanse cu Celtic”, a declarat antrenorul CFR-ului la DigiSport.

Referit la Alex Pașcanu, „Bursucul” a spus că nu are meciuri în picioare și acest lucru se vede. „Din păcate aici se vede lipsa lui de meciuri, nu a jucat prea mult și nu e 100%, nu poate să facă față la ceea ce vreau eu”, a precizat antrenorul.

Următorul meci oficial va fi etapă intermediară, programată pe teren propriu, cu Sepsi Sf. Gheorghe, miercuri, 4 decembrie, de la ora 18:00.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *