Dan Petrescu: „Cei de la Botoșani nu sunt de acord cu amânarea meciului. Federația trebuie să ia cuvântul!”

Valentin Costache și Dan Petrescu au prefațat partida ce se va disputa pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, mâine de la ora 18 împotriva lui Sepsi Sfântu Gheorghe.

„Într-adevăr ne gândim la meciul cu Celtic, dar ne dorim victoria contra lui Sepsi. Ei au câștigat cu Craiova și acum au moralul bun, iar ei nu au nimic de pierdut. Fiecare meci e foarte important, pentru că Astra are 34 de puncte și sunt aproape de noi. Nu cred că vremea o să fie un dezavantaj.” a declarat tânarul mijlocaș, Valentin Costache

Valentin Costache, 21 de ani, CFR Cluj

Costache i-a felicitat pe colegii săi, Billel Omrani și Ciprian Deac, care au obținut la Gala Fotbalului Românesc 2019, cel mai bun jucător stranier din campionatul României, respectiv cel mai bun mijlocaș român al anului.

Eu personal țin cu Messi, dar și Virgil Van Dijk a avut reușite incredibile. Messi are tot ce ii trebuie acum” a mai adăugat Costache.

CFR Cluj nu trece printr-o perioadă grozavă vine după o înfrangere cu Lazio și un egal în deplasare cu FC Hermannstadt.

,,Toate echipele pierd, nici o echipă nu e invincibilă.” a declarat antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu.

CFR Cluj mai are nevoie de un egal pentru o calificare în vara europeană.

„Sunt convins 100% dacă nu jucam în cupele europene, eram detașați la 10 puncte diferență, programul acesta e infernal. Din cauza acestui program, au fost rezultatele care au fost.”

Dan Petrescu a mărtusit că a dorit amânarea meciului cu Botoșani: „Am cerut amânarea meciului cu Botoșani, trebuia să avem același tratament ca Celtic, Steaua Roșie Belgrad sau alte echipe din Cipru. Cei de la Botoșani nu au fost de acord, dar din punctul meu de vedere Federația trebuia să ia cuvântul. Totuși eu cred că meciul se va juca și vrem să îl câștigăm.

„Înfrângerea de la Lazio era una normală. Sepsi are un antrenor nou, dar favorita suntem noi teoretic pentru că suntem campioana. În Primele șapte deplasări Sepsi nu a pierdut niciun meci, cu FCSB au pierdut din greșeli de arbitraj, practic e neînvinsă. Boli nu știu cât va sta, trebuie sa facem ceva repede și să riscăm, sper sa avem tot lotul valid. În campionat ne descurcăm că avem mai mulți jucători pe listă, dar în Europa, nu.” a declarat Dan Petrescu.

Și Dan Petrescu a discutat despre premiile câștigate de către fotbaliștii lui CFR la Gala Fotbalului Românesc 2019, cât și despre Balonul de Aur: „Eu l-am votat pe Deac ca cel mai bun mijlocaș român, iar Omrani a fost pe locul 4 la mine, la cel mai bun străin din campionatul României, pe primele 3 locuri au fost tot de la CFR. Clar, cel mai bun fotbalist din lume este Messi.”

Foto: Daniel Sătmar

Dragoş Ştefan Șoneriu

Learn More →

2 thoughts on “Dan Petrescu: „Cei de la Botoșani nu sunt de acord cu amânarea meciului. Federația trebuie să ia cuvântul!”

  1. Dan Petrescu decembrie 3, 2019 at 8:46 pm

    Un articol exceptional! Va asteptam si la meciul cu Botosani.

    Răspunde
  2. sportulclujean decembrie 4, 2019 at 10:48 am

    Vom relata si despre meciul cu Botosani.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *