Legenda lui ”U” Cluj, Remus Câmpeanu și soția, s-au mutat într-un apartament plătit de club

EXCLUSIV. Problemele locative ale lui Remus Câmpeanu, legendă a clubului de fotbal „U” Cluj s-au încheiat.

Clubul i-a închiriat acum o săptămână un apartament într-un bloc nou, de pe strada Hameiului din cartierul Mănăștur, net superior celui în care stătea într-o chirie plătită de familie, în cartierul Iris, după evacuarea din casa unde a stat 60 de ani.

”Apartamentul are un living spațios si un dormitor mare, e călduros. chiria a asumat-o clubul. S-a mutat cu soția, sunt mulțumiți, bucuroși că ”U” s-a implicat și povestea s-a finalizat cu bine”, a spus istoricul Remus Câmpeanu jr, unul din cei doi fii ai fotbalistului, în exclusivitate pentru Sportul Clujean.

Precizăm că noul manager administrativ al lui ”U” Cluj, Daniel Stanciu împreună cu președintele lui ”U” Cluj, Radu Constantea și fratele acestuia, omul de afaceri Tudor Constantea, s-au implicat să rezolve cazul după ce presa, inclusiv Sportul Clujean au publicat articole pe tema situației locative a octogenarului Remus Câmpeanu și a soției acestuia.

Reamintim că Remus Câmpeanu e legendă vie a lui „U” Cluj și a jucat fotbal doar la „U”. El a fost și președinte al lui ”U” Cluj. A marcat un gol în meciul care a consfințit câștigarea unui singur trofeu din panoplia ”șepcilor roșii”, Cupa României, în 1965.

Remus Câmpeanu a fost evacuat în primăvară după ce casa unde locuia de 60 ani, care conținea mai multe apartamente, a fost retrocedată legal în urma unui proces.

Citește si:

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

3 thoughts on “Legenda lui ”U” Cluj, Remus Câmpeanu și soția, s-au mutat într-un apartament plătit de club

 1. Mocanu decembrie 4, 2019 at 8:30 am

  Eu știu ca are copii. Are pensie și el și soția. De ce trebuie să-i plătească clubul chiria? A făcut destui bani cu transferuri de jucatori.

  Răspunde
  1. Serban decembrie 4, 2019 at 11:34 pm

   In semn de recunoastere pentru munca sa ca jucator precum si in administratia clubului, pentru devotament, pentru puntea cu trecutul clubului pe care ne-o ofera!
   Oricum nu ii doare mana sa il ajute. Daca cineva precum Kay primeste 6000 de euro, nu lei, pe luna, un apartament e un chilipir.

   Răspunde
   1. sportulclujean decembrie 5, 2019 at 2:27 pm

    da

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *