Derby-ul Transilvaniei la baschet masculin se joacă în sferturile Cupei României

Echipa de baschet masculin U-Banca Transilvania și-a aflat luni, 9 decembrie, la sediul Federației Române de Baschet, adversara din sferturile de finală ale Cupei României.

Astfel, formația clujeană va da piept cu rivala din derby-ul Transilvaniei, BC CSU Sibiu, într-o serie care se va juca după sistemul tur-retur.

Meciul tur va avea loc pe data de 28 decembrie 2019 la Cluj-Napoca, în timp ce returul va fi programat pe 8 ianuarie la Sibiu.

Până la confruntarea din sferturile Cupei, cele două formații își vor face încălzirea în eternul derby la Sibiu, pe 21 decembrie, în campionat.

U-Banca Transilvania nu a fost nevoită să dispute partide în turul doi al Cupei României, întrucât a  terminat sezonul precedent pe locul trei în Liga Națională.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *