Evitarea îngrășării în perioada sărbătorilor de iarnă, workshop util oferit de multiplul campion la culturism, Gabriel Feher și colegii săi – FOTO/VIDEO

Un workshop caritabil despre cum să evităm îngrășarea și cum putem face față exceselor din perioada sărbătorilor de iarnă a avut loc sâmbătă, 7 decembrie, la sala de fitness GOLD GYM din cartierul Mărăști, iar sfaturile au fost oferite de către multi-premiatul culturist și campion Gabriel Feher.

Aproximativ 20 de clujeni amatori de sport și de mișcare au venit la acest workshop pentru a afla chiar de la un multiplu campion la culturism și cu experiență de aproape 20 de ani în domeniul fitness-ului cum să evite îngrășarea în perioada sărbătorilor de iarnă.

„Prăjiturile sunt cele mai păcătoase, aveți mare grijă cu ele. Încercați să găsiți un echilibru între mâncare și mișcare în această perioadă”, a declarat Gabriel Feher în fața celor prezenți.

În ceea ce privește alcoolul din perioada sărbătorilor de iarnă, Feher și colegii săi au declarat că „cocktail-urile sunt cele mai periculoase și e bine să încercați să le evitați pe cât posibil”.

Despre alcool în perioada sărbătorilor

Workshop-ul a fost unul caritabil, iar toți banii strânși în urma acestuia vor fi donați unei cauze sociale.

Echipa Gold Gym. Gabriel Feher. Foto: Lion Adrian
Gabriel Feher, mijloc. Foto: Lion Adrian
Gabriel Feher. Foto: Lion Adrian

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

One thought on “Evitarea îngrășării în perioada sărbătorilor de iarnă, workshop util oferit de multiplul campion la culturism, Gabriel Feher și colegii săi – FOTO/VIDEO

  1. Romică decembrie 10, 2019 at 4:09 pm

    Toti specailistii in fitness si nutritie, da absolut toti, vorbesc de pe google. Folosesc expresii de genul „gaseste un echilibru intre mancare si miscare”. Nimic original, totul e copy-paste.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *