„U” Cluj s-a despărțit de patru jucători străini și de „specialistul” în nutriție și medicină sportivă Alexandru Buza

Așa cum era de așteptat, au început schimbările la FC Universitatea Cluj. Clubul a anunțat că s-a despărțit de patru jucători străini, trei portughezi și un jucător francez, plus specialistul în medicină și nutriție sportivă, Alexandru Buza, venit la Cluj în vară la recomandarea fostului manager Octavian Moraru.

Locul 13 în clasamentul ligii secunde și seria de zece remize în acest sezon, cu șanse infime la promovare, plus jocul mult sub așteptări, fără viziune și ambiție, i-au făcut pe oficialii clubului alb-negru să se despartă de patru componenți ai lotului, urmând ca în zilele următoare să anunțe și primele transferuri din perioada de marcato de iarnă.

Astfel, cei plecați sunt portughezii Tiago Gomes, André Ceitil, Rafa Miranda respectiv francezul Arnaud Guedj.

Clubul nostru şi jucătorii Tiago Gomes, André Ceitil, Rafa Miranda respectiv Arnaud Guedj au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractelor.

Odată cu ei s-a despărţit de „U” Cluj şi specialistul în medicină sportivă şi nutriţie, Alexandru Buza.

Le mulţumim tuturor pentru munca depusă la Universitatea şi le dorim mult succes în continuare!„, arată oficialii clubului.

Foto: Cristian Cosma / facebook.com/FCUCluj

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *