Celtic, fără 7 jucători de bază la Cluj, o șansă în plus pentru CFR de a se califica în primăvara europeană

CFR Cluj dispută mâine meciul decisiv pentru calificarea în 16-imile de finală din Europa League contra lui Celtic Glasgow, de la ora 19:55, pe arena „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia.

Neil Lennon a anunțat că va menaja câtiva jucători, deoarece Celtic este deja calificată în 16-mile de finală și se axează mai mult pe campionatul intern, acolo unde se bate cu Rangers la titlu. CFR Cluj are nevoie de cel puțin un egal după ce în etapa trecută nu a reușit să scoată un punct în confruntarea cu Lazio la Roma.

Pe lângă Scott Brown, care este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene și Jozo Simunovic, care este accidentat la genunchi, Neil Lennon a anunțat și alti jucători care vor lipsi în meciul de mâine seară:Forster, McGregor, Edouard, Christie și Rogic nu au făcut deplasarea și nu vor fi disponibili pentru meciul de mâine seară.

O să folosim întregul lot în această lună aglomerată, unii jucători au nevoie de meciuri și cred că acesta este momentul potrivit pentru ca ei să primească o motivație în plus, a declarat antrenorul lui Celtic, Neil Lennon

Antrenorul lui Celtic a anunțat și o parte din lotul de mâine seară: Avem o echipă puternică. Tânărul Robertson, Dembele și Savoury sunt în lot, dacă vor juca sau nu mâine, încă nu știu. Griffiths, Sinclair, Bitton, Bauer și Gordon vor juca mâine seară„.

Suntem aici să fim competitivi și să câștigăm meciul. Am avut o campanie fantastică și trebuie să respectăm adversarul. Vrem să terminăm sus în această competiție„, a mai adăugat Neil Lennon.

Vrem să terminam anul acesta cu o victorie în Europa League, toate jocurile au miză pentru noi, chiar dacă suntem calificați, toată lumea își dorește victoria. Avem un lot masiv și toți jucători vor primi șansa de a juca și sunt bucuroși că o aibă această ocazie. Antrenorul a lăsat câțiva jucători acasă și nu cred că e o revansă am câștigat deja cu CFR în tur, a declarat și fundașul belgian, Boli Bolingoli.

Articol scris în colaborare cu Cătălin Stroia.

Dragoş Ştefan Șoneriu

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *