Primăria Cluj dă jumătatea de milion de lei pentru organizarea meciului de tenis din Fed Cup România – Rusia. Simona Halep nu mai vine la Cluj

Primul eveniment sportiv major care va avea loc la Cluj-Napoca, în Sala Polivalentă, va fi meciul de tenis din cadrul Fed Cup dintre echipele României şi Rusiei, programat în zilele de 7 şi 8 februarie.

Pentru organizarea meciului, Consiliul Local Cluj-Napoca va vota în ședința din 10 ianuarie o hotărâre pentru alocarea din bugetul local a sumei de 475.000 lei pentru acest eveniment sportiv.

Fără Simona Halep în echipa de Fed Cup a României

Cea mai bine clasată jucătoare de tenis a României, Simona Halep, a anunțat că nu va face deplasarea la Cluj-Napoca pentru meciul de Fed Cup.

Ea spune ca si-a pregatit sezonul in asa fel incat varful de forma sa il aiba in vara, la Jocurile Olimpice de la Tokio.

Am analizat programul cu echipa mea si cu apropiatii mei. Va fi greu sa particip la Fed Cup anul acesta. Am ales Olimpiada ca obiectiv principal si voi face totul pentru asta. Ca sa fiu apta 100%, am ales sa nu merg la Cluj. A fost o decizie grea. Le urez multa bafta fetelor„, a declarat Halep la DigiSport.

Sala Polivalentă Cluj-Napoca a găzduit, până acum, printre altele, patru întâlniri importante ale echipei de Fed Cup a României.

În 2016, tot aici s-au disputat meciurile României cu Cehia şi Germania, iar în 2018, cu Canada şi Elveţia.

În cazul în care va trece de Rusia, România se va număra printre cele 12 echipe care îşi vor disputa titlul de campioană.

Turneul final va avea loc în  perioada 14-19 aprilie 2020, la Budapesta. 

sportulclujean

Learn More →

One thought on “Primăria Cluj dă jumătatea de milion de lei pentru organizarea meciului de tenis din Fed Cup România – Rusia. Simona Halep nu mai vine la Cluj

  1. florin ianuarie 4, 2020 at 3:45 pm

    Pentru echipele Clujului, indiferent ca vorbim ca volei, handbal, rugby, baschet sau fotbal nu poate aloca decat sume modeste raportat la posibilitatile orasului. Toate sunt in moarte clinica. Halal primar – pardon, tobosar

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *