Telenovela s-a încheiat. Dan Petrescu și-a prelungit contractul cu CFR Cluj până în 2022

După calificarea în șaisprezecimile Europa League a celor de la CFR Cluj, au existat mai multe zvonuri care anunțau plecarea lui Dan Petrescu, dar situația antrenorului s-a lămurit după ce clubul le-a a dat fanilor o veste bună la început de 2020, în urma unui comunicat emis pe site-ul clubului în care este anunțată prelungirea contractului actualului tehnician.

„Bursucul” a semnat prelungirea contractului cu gruparea din Gruia până în iunie 2022.

Veste excelentă pentru familia CFR-istă la începutul anului 2020! Clubul CFR 1907 Cluj anunță faptul că antrenorul Dan Petrescu și-a prelungit contractul cu echipa noastră!

Astfel, tehnicianul care a contribuit la câștigarea ultimelor două titluri de campioană ale CFR-ului și la parcursul extraordinar din competițiile europene din acest sezon, încununat cu o calificare fantastică în primăvara europeană, a semnat o nouă înțelegere cu clubul nostru valabilă până în vara anului 2022.

Suntem extrem de bucuroși că cel mai bun antrenor român al momentului va continua pe banca echipei noastre și sperăm ca împreună să atingem cele mai înalte performanțe și în sezoanele care urmează!„, au precizat oficialii clubului din Gruia.

Dan Petrescu a câștigat două campionate alături de clujeni, în sezoanele 2017-2018 și 2018-2019.

Tehnicianul a reușit în această toamnă să califice formația din Gruia în „16”-imile Europa League, după un parcurs excelent într-o grupă din care au mai făcut parte Celtic, Lazio și Rennes.

Stroia Cătălin

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *