Dan Petrescu așteaptă ridicarea interdicției la transferuri pentru a întări lotul. „Avem nevoie de întăriri, lista e deja pregătită”

CFR Cluj așteaptă să i se ridice la TAS interdicția la transferuri dictată de FRF pentru a putea începe să își întărească lotul și să acopere posturile deficitare pentru restul sezonului.

La revenirea în țară din vacanță, antrenorul Dan Petrescu a declarat la Digisport că are pregătită lista cu posibilele ținte din pauza de iarnă.

„Avem nevoie şi de jucători noi, noi avem deja stabilită lista, dar nu avem cum să-i luăm. Am înţeles că până pe 15 ianuarie maximum vom afla un răspuns de la TAS. Şansele sunt 50 -50.

Vreau să vorbesc cu jucătorii, cine vrea să plece pentru că sunt unii care au jucat mai puţin, dar e important să nu lăsăm pe nimeni să plece pentru că această interdicţie ne-a oprit puţin din ce vroiam să facem.

Până nu va fi clar nu putem face multe mişcări. Cei care merg în cantonament trebuie să aibă entuziasm, să dorească să joace la CFR pentru că altfel, mă ştiţi pe mine, va fi greu ca ei să facă faţă în campionat”, a declarat antrenorul la Digisport.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *