Rezultate notabile în competițiile internaționale pentru patinatoarea clujeancă Raluca Ștef de la CS „U” Cluj

Sportiva legitimată la secția de patinaj a CS Universitatea Cluj, Raluca Ștef, a obținut rezultate notabile la două competiții internaționale.

Este vorba de competiția „Frillensee Cup” de la Inzell, care a avut loc în perioada 4-5 ianuarie 2020, la care Raluca a luat startul alături de sportive din țări precum, Olanda, Norvegia, Germania, Ungaria, Austria, Slovacia și Cehia.

Aceasta s-a clasat la proba de 500m pe locul 3 din 32 de sportive, iar la proba de 1500m pe locul 5, tot din atâtea sportive, obținând cele mai bune rezultate din sezon, cu două recorduri personale.

Patinatoarea a mai participat la sfârșitul anului trecut la competiția „Internațional Race”, în perioada 28-29 decembrie 2019, tot în Inzell, Germania.

La acest concurs au participat sportive din țări precum Finlanda, Olanda, Germania, Ungaria, Italia, Maria Britanie, Elveția și Danemarca.

În prima zi a competiției, Ștef s-a clasat pe locul 6 din 39 de sportive la proba de 500m, iar la proba de 1000m pe locul 4 din 37. În a doua zi a concursului, aceasta s-a clasat pe locul 3 la ambele probe alergate, respectiv 500m și 1500m.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *