CFR Cluj a încheiat cantonamentul din Spania cu o victorie. Urmează derby-ul cu FCSB

CFR Cluj a încheiat stagiul de pregătire din Spania cu o victorie, scor 3-2 (2-1), împotriva formației din Ecuador, CS Emelec.

Golurile feroviarilor pregătiți de Dan Petrescu au fost înscrise în prima repriză prin fundașul Paolo Vinicius și Adrian Păun, iar Țucudean a marcat golul victoriei în minutul 90!

Ecuadorienii au restabilit egalitatea la 2-2 în minutul 70, iar CFR a încheiat meciul în zece oameni după eliminarea lui Păun pentru un fault. Antrenorul Dan Petrescu a fost nemulțumit de arbitraj și a intrat pe teren pentru a-i cere socoteală „centralului”.

Echipa de start a CFR-ului:

Ionuț Rusu – Susic, Vinicius,Cestor, L. Aurelio – Hoban, Chipciu, Costache, Păun (cpt) – Pareira, Traore

Rezerve: Otto, Ciubotariu, Sylla, Itu, Butean, Petrila, Golofca, Dodi, Țucudean

În această seară, vișinii se vor întoarce la Cluj-Napoca unde vor începe pregătirea meciului cu FCSB, de duminică, 2 februarie, ora 20:00!

Biletele pot fi cumpărate și online de AICI.

Credit foto: facebook.com/CFR1907

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *