Antrenorul Sevillei, Julen Lopetegui, pragmatic înaintea duelului cu CFR Cluj. „Am venit pregătiți să luptăm cu ei și să câștigăm”

Antrenorul echipei spaniole FC Sevilla, Julen Lopetegui, s-a arătat pragmatic înaintea duelului cu CFR Cluj de joi seara, 20 februarie, din prima manșă a șaisprezecimilor Europa Leagu. Elevii săi vor face totul pentru se impune mâine seară.

„Încercăm să înfruntăm meciul cu toată seriozitatea posibilă, CFR este un rival bun, o echipă foarte bună, dar noi am venit pregătiți să luptăm cu ei și să câștigăm”, a declarat tehnicianul Sevillei în conferința de presă de miercuri.

Julien Lopetegui

„Noi muncim, este foarte important să fim concentrați pe muncă, pe implicarea pe care o are fiecare jucător, dar cu muncă și iar muncă o să reușim să ne redresăm. Știm că echipa contra căreia jucăm va fi una bună și așteptăm ca rezultatul de mâine să fie unul favorabil pentru noi”, a mai susținut Lopetegui.

Întrebat de schimbările din ultima perioadă, Lopetegui a declarat că schimbările au fost normale și sunt concentrați pentru a obține victoria.

Schimbările pe care le-am făcut au fost normale, nu am făcut alte schimbări, trebuie să ne concentrăm după cum atacăm și cum ne apărăm. Adversarul de mâine este unul important, echipa este foarte bună, meciul de mâine este la nivel înalt și ne concentrăm pe meciul de mâine”, a mai precizat tehnicianul spaniol.

Despre starea terenului

Ne pasă cum arată terenul, dar noi tot timpul jucăm în condițiile pe care le întâlnim, ne adaptăm, dar nu vom schimba echipa în funcție de starea terenului”, a mai spus Lopetegui.

Despre Dan Petrescu

„Nu îl cunosc direct pe domnul Dan Petrescu, dar cunosc echipele pe care le-a pregătit, știu că sunt echipe competitive”, a spus acesta.

Prezent la conferința de presă de miercuri de la stadionul din Gruia, fundașul brazilian Fernando a declarat că vor face totul pentru a se impune la Cluj în fața CFR-ului, însă știu cât de periculoasă este campioana României.

„Știm că va fi un meci dificil, dar știm și valoarea celeilalte echipe. Sevilla este un club care își dorește să câștige și de aceea a venit aici, ca să câștige acest meci.

Meciul de mâine este unul greu, noi suntem concentrați, vrem să câștigăm, dar va fi o partidă dificilă”, a precizat brazilianul.

„Știm cum este în fotbal, noi o să încercăm să luptăm pentru acest meci, știm că echipa este bună, dar noi o sa luptam sa câștigăm. Știm că adversarii sunt o echipă puternică, acasă este și mai puternică, dar noi vom lupta să câștigăm. Nu ne gândim la starea terenului, doar la victorie”, a spus fundașul Sevillei.

CFR Cluj și Sevilla vor evolua joi, 20 februarie, de la ora 19:55, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Gruia, în prima manșă a 16-imilor Europa League.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *