Încă un campion cu CFR ajunge la ”U” Cluj. Portarul de 37 de ani cu 4 meciuri oficiale în acest sezon, Cosmin Vâtcă, și-a pus „șapcă roșie”

Al patrulea jucător campion cu CFR Cluj a ajuns la FC Universitatea Cluj, după Andrei Mureșan, Răzvan Horj și Sebastian Mailat. Este vorba de veteranul portar în vârstă de 37 ani, Cosmin Vâtcă, rămas fără echipă după despărțirea în luna ianuarie de gruparea din Gruia.

Transferul nu a fost încă anunțat de către oficialii clubului, însă e chestiune de timp, portarul antrenându-se de câteva zile cu echipa pregătită de Adrian Falub și are șanse mari să semneze un contract cu „șepcile roșii”.

Staff-ul Universității Cluj a fost extrem de îngrijorat de gafele din ultimele partide ale portarilor Cosmin Dur-Bozoancă și Andrei Gorcea, așa că au luat decizia de a aduce un portar cu 145 de meciuri în Liga 1.

Cosmin Vâtcă nu a mai jucat un meci oficial din 31 august 2019, de la eșecul suferit pe teren propriu de CFR Cluj cu Astra Giurgiu, scor 2-3. Acesta a încasat atunci și un cartonaș roșu după ce a lovit un adversar. De altfel, este recunoscut pentru gafele sale.

De asemenea, Vâtcă are doar 4 meciuri oficiale în acest sezon 2019-2020 la CFR Cluj.

VIDEO – Momentul eliminării lui Vâtcă din meciul câștigat de Astra cu 3-2 în fața CFR-ului:

Cosmin Vâtcă este originar din Turda, unde și-a făcut junioratul la Arieșul. El a mai evoluat în carieră pentru FC Bihor, Steaua București, Otețul Galați, Gaz Metan Mediaș, Rapid București, FC Viitorul, FC Voluntari și CFR Cluj.

Cota sa de piață în acest moment conform transfermarkt.com este de 150.000 euro

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *