O nouă înfrângere în campionat pentru U Cluj. Ocuparea unui loc de baraj, singura miză pentru acest sezon

Prestația slabă din actualul sezon al Ligii Florilor MOL continuă pentru CS U Cluj, care a înregistrat o nouă înfrângere, 27-31 la Slatina. Rămânerea în primul eșalon rămâne obiectivul pentru care pot lupta „studentele” în etapele rămase.

Deși au deschis scorul prin Miruna Pica (1-0, minutul 1), elevele lui Alin Bondar nu a emis pretenții în restul jocului. Slatina a preluat rapid conducerea jocului și s-a distanțat chiar la 8 goluri în prima parte, 17-9.

Rebeca Necula, Florina Chintoan și Patricia Moraru au reușit să mai reducă puțin din diferență pentru 17-12 la pauză în favoarea oltencelor.

Slatina s-a dus din nou la 8 goluri în fața Clujului, 28-20, moment în urma căruia nu a forțat în final, permițând „studentelor” să se apropie la patru goluri, 31-27, care avea să fie scorul final.

Florina Chintoan a fost cea mai bună marcatoare a Universității, cu 8 goluri din tot atâtea aruncări, urmată de Rebeca Necula (6 goluri, 4 din 7 metri), Patricia Moraru (5), Andreea Bărbos (5), Miruna Pica (1), Corina Cordoș (1) și Macarena Gandulfo. De la Slatina s-a remarcat Oana Chitacu, cu 10 reușite.

În urma acestui rezultat, U Cluj rămâne pe locul 12, existând șansa să coboare pe 13, în cazul unei victorii a celor de la AHCM Slobozia cu Rapid București.

Bucsi Krisztian

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *