STOP JOC. Toate competițiile fotbalistice din România, suspendate din cauza coronavirusului până în 31 martie 2020

Având în vedere pericolul epidemiologic pe care-l reprezintă virusul COVID-19 și luând în considerare deciziile luate în ultimele zile de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, Federația Română de Fotbal a decis să suspende toate competițiile până la data de 31 martie 2020.

Federația Română de Fotbal consideră că este datoare să protejeze familia fotbalului românesc și să participe activ la măsurile pe care Guvernul României și autoritățile internaționale le recomandă pentru protejarea sănătății publice. Astfel, în urma unei ședințe ce a avut loc astăzi la Casa Fotbalului și a consultărilor avute cu membrii afiliați, conducerea FRF, printr-un Comitet de Urgență, a decis astăzi, 12 martie, să suspende toate competițiile de fotbal, masculin și feminin, precum și de futsal, organizate în România.

Așadar, meciurile din Liga 1, Liga 2, Liga 3, Liga 1 feminin, Liga 2 feminin, Liga 3 feminin, Liga 1 Futsal, Liga 2 Futsal și competițiile de la nivel județean vor fi amânate până pe 31 martie. În funcție de evoluția situației la nivel național prezenta hotărâre poate suporta modificări.

Decizia vine după ce în urmă cu două zile FRF a decis să suspende toate competițiile de copii și juniori, iar miercuri, 11 martie, s-a amânat și turneul final al Cupei României la futsal.

Chiar dacă meciurile s-ar disputa cu porțile închise, FRF consideră ca fiind un risc ridicat deplasarea echipelor și a personalului de specialitate.

De asemenea, participarea tricolorilor U16 la turneul de dezvoltare din Bosnia-Herțegovina a fost anulată, la fel ca și meciurile de pregătire ale selecționatei Under 18 cu Finlanda ce trebuiau să aibă loc la Buftea. Ambele acțiuni urmau să se desfășoare în luna martie.

sportulclujean

Learn More →

One thought on “STOP JOC. Toate competițiile fotbalistice din România, suspendate din cauza coronavirusului până în 31 martie 2020

  1. Johnny Holliday martie 15, 2020 at 4:05 am

    Ce mai faceti, tar-felor lui Bokulet, aia care practica fotbalul in timpul lor liber pe OZN Arena ? 🙂 Bai, nu va mai uitati in gura lui Bokulet, voi chiar credeti ca daca va zice piticul mic si verde, si cu dunga rosie, alba si verde in buletin 🙂 ca voi nu o sa muriti de acest bio-weapon, voi chiar sunteti asa de dusi cu pluta sa in credeti ? 🙂 Bai, ala numai trage de timp, dar vedeti ca faza e ca aceasta arma biologica de ultimul nivel chiar va v-a omori ca pe niste gaini ce sunteti, s-a inteles, bai veganule dus cu pluta de G. Florescu ? 🙂 Bai, ce e in China comunista, si in Italia mafiotilor de 2 euro e nimic pe langa ce dezastru o sa fie la voi, in Mitik-landia !! 🙂 Mai ales in tzigania aia de Bucharest, ravagii va face cu voi acest bio-weapon, bai taranilor desculti ce sunteti, acum e momentul oportun sa incepeti sa va panicati !! Sau, mai bine incepeti sa revedeti filmul Contagion din 2011, o sa ajungeti sa plangeti non-stop, bai neam de lasi, hoti, indolenti, curvari, habarnisti ce sunteti, tot ce va veni in calea voastra le meritati cu varf si indesat, incepand de sa zicem in maxim 10 zile de acum incolo o sa vada tot mapamondul ce neam de idioti functionali sunteti, o sa se faca chiar zeci de filme si documentare despre dezastrul ce se prefigureaza la voi, bai neam de desculti inculti ce sunteti !! 🙂 Bai, drojdierule de D. Stanciu, ti-ai gasit o vizuina unde sa te ascunzi ? 🙂 Sa ii iei cu tine si pe Irimies si Constantea, poate nascociti voi acolo un plan de salvare a lumii – NOT 🙂 Salutare din mareata US of A, din Muntii Stancosi, si speram chiar foarte mult sa muriti cam cu macar zecile de mii, neam de trestii ganditoare !! 🙂

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *