Fundașul Ivan Martic a dezmințit zvonurile care îl dădeau la CFR Cluj

Informația lansată de directorul de imagine al Universității Craiova, Gică Craiovenu, săptămâna trecută, care îl dădeau pe fundașul elvețian Ivan Martic, 29 de ani, la CFR Cluj a fost dezmințită pe Facebook chiar de jucător.

Martic a recunoscut că la vară îi expiră înţelegerea cu oltenii şi că nu a semnat nicio prelungire a contractului. Dar susţine că nu a luat nicio hotărâre. 

„Bună ziua, dragi prieteni!

În urma ultimelor evenimente vizavi de situația mea contractuală cu Universitatea Craiova, dar și de alte aspecte foarte importante, este de datoria mea să clarific următoarele aspecte:

1. Eu sunt sub contract cu Universitatea Craiova în acest moment, respect clubul, toți suporterii și îi asigur de faptul că din prima zi în care am îmbrăcat tricoul alb-albastru am fost loial 100% și așa voi fi mereu.

2. Zvonurile conform cărora aș fi semnat pe ascuns vreun contract cu CFR Cluj sunt total neadevărate, fiindcă nu s-a pus niciodată problema unei astfel de mutări.

3. Pana in acest moment nu am reziliat contractul cu Universitatea Craiova.
Da este adevărat ca-mi expira contractul in aceasta vara însă nu am luat pana in acest moment nicio decizie vis-a-vis de viitorul meu. Se poate întâmpla orice și decizia o voi lua gândindu-ma la ce este mai bine pentru mine și familia mea.

4. M-a durut foarte tare să citesc atâtea mesaje negative primite. Am învățat ce înseamnă spiritul Universității, suporterii, istoria și de fiecare dată când am intrat pe teren am dat totul.

Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere și susținere. Și nu uitați, în acest moment, cel mai important este ca toți să stăm acasă cu familiile noastre pentru că avem o bătălie extrem de importantă cu această pandemie. Vom învinge!”, susţine Martic pe Facebook.

„Martic a plecat de la Craiova. Și-a reziliat contractul. I s-a făcut o propunere de prelungire, dar nu a acceptat. Era greu de ținut, mai ales că se afla în ultimele două luni de contract.

Nu mai voia să continue, a spus el. Poate l-a influențat și soția, căreia nu-i plăcea la Craiova. Când e șefa acasă și comandă, e jale! (n.r. – râde). Voia și bani mai mulți, aproape dublu. A spus că are oferte mult mai bune.

Eu așa am auzit, că a semnat cu CFR Cluj„, a spus Craioveanu, într-o discuție pe care a purtat-o cu fanii Craiovei, pe pagina de Facebook.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *