Celebrul slogan al fanilor lui „U” Cluj, ‘Mamă te iubesc, dar nu ca pe „U”‘, inversat în contextul pandemiei de coronavirus

Fanii Universității Cluj au transmis un mesaj de unitate și solidaritate față de cei mai vulnerabili dintre noi în timpul pandemiei de coronavirus printr-un mesaj inedit.

Unul dintre cele mai cunoscute sloganuri ale „Șepcilor roșii” de la începutul anilor 1990, <Mamă te iubesc, dar nu ca pe U> a fost inversat în „U, te iubesc, dar acum mai mult pe mama!.

„Ținem la valorile noastre, la tot ce am creat noi și cei dinaintea noastră în ultima sută de ani, la sloganurile și ideile noastre. Azi, în vremurile în care trebuie să fim uniți, cu toții, și să avem grijă de cei de lângă noi, modificăm unul dintre sloganurile noastre de căpătâi și vă spunem așa:

„U”, te iubesc, dar ACUM mai mult pe mama! ❤️ #StamAcasa

Aveți grijă de voi, de părinți, de bunici, de cei vulnerabili”, au scris fanii clujeni pe pagina oficială Șepcile Roșii.

Celebrul mesaj „Mamă te iubesc, dar nu ca pe U” a fost scris la începutul anilor 1990 de către un suporter în apropierea vechiului stadion „Ion Moina”, actualmente Cluj Arena, devenind de atunci un slogan reprezentativ pentru întreaga suflare a alb-negrilor și un adevărat simbol al orașului.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

4 thoughts on “Celebrul slogan al fanilor lui „U” Cluj, ‘Mamă te iubesc, dar nu ca pe „U”‘, inversat în contextul pandemiei de coronavirus

 1. Johnny Halliday martie 29, 2020 at 7:43 am

  A-ha-ha, va e frica deja ca va ia coronavirusul, mikimausilor idioti ce sunteti !! 🙂 Cum e acum, sclavilor lui Blokulet, ca stiti ca e chiar foarte posibil sa dati coltul odata cu venirea si pe aceste meleaguri populate de maimute salbatice, cum e acum, tar-felor lui Bokulet, e cam naspa, nu ? Oricum, pana sa dati coltul, o sa innebuniti intai, ca oricum numai Iad-ul va asteapta !! 🙂 Rumanii, cel mai urat si injurat neam de pe acest mapamond, oare de ce ? Nu oare din cauza faptului ca sunteti un neam de hoti, kur-ve, trantori, lenesi, mincinosi, preacurvari, falsi, oligofreni, retardati, tzi-gani ? 🙂 Cam da, asa ca pana aici v-a fost !! Mai tineti minte ca vi s-a atras cu frumosul atentia ca anul trecut a-ti sarbatorit ceva prostii cu ceva unire a prostilor si idiotilor dusi cu pluta, acum a venit momentul sa sarbatoriti impartirea, taranilor cu dunga rosie, alba si verde in buletin !! 🙂 Ha ha ha, dracul o sa va ia pe toti, adica pe majoritatea, cei care nu au un sistem imunitar bun si rezistent, puteti sa va faceti de pe acum testamentele, ca italienii si spaniolii aia idioti si prosti, si mai ales sclavi pe de-asupra !! 🙂 Blokulet, tar-fa lui Baselu, ti-ai facut testamentul, zii, bai pramatie mica de pitic, cui ii lasi banii aia multi furati de tine ? 🙂 Sa iti stea in gat cand mai pui azi imnul national la difuzoare la politai pe masina, speram ca voi sa muriti cu totii de coronavirus cat mai repede, sa inceapa odata haosul adevarat si pur, in starea ei cea mai pura, in stil Mad Max, tarane, nu mai provoca oamenii, ca va omoara astia !! 🙂 Nu mai merge cu prostirea cu tembelizorul, tarane, oamenii si-au dat seama ca fiecare familie e pe cont propriu, asa ca bine ai venit sa vezi cum se va derula adevaratul sfarsit al lumii, fariseilor de la primaria piticului dus cu pluta !! O sa muriti cu totii, si o sa fie o adevarat placere sa vedem acest lucru zi de zi, aici o sa fie cel putin 1.500 de morti incepand de prin 10 aprilie incolo in fiecare zi, asa ca spanzurate acum, Blokemonule, ca de nu, te vor spanzura tziganii tai din ghetto-urile tale de 2 lei si 25 de bani, drojdierule !! 🙂 Tarane, nu mai merge cu propaganda, nimeni nu da 2 lei pe rahatul vostru, o sa muriti cu rahatul vostru in gat, hotilor de la primarie !! 🙂 Ha ha ha, daca mareata US of A stranuta, toata lumea se opreste, ai uitat acest lucru, Bokemonule lipsit de creier ce esti ? 🙂 Baga-ti unghia in gat inca de acum, si asta e valabil la toti cei care nu tin cu CFR Cluj, singura echipa ce conteaza in Transilvania, ca Rumania nu mai exista, e numai de forma, asa pus acolo pe niste hartii numite harti !! Vai de capul vostru, neam de indolenti hoti si idioti, a venit ceasul vostru, ca tot mapamondul sa va vada asa cum sunteti tot timpul cu adevarat, adica tot timpul cu gura mare, si in fundul gol !! 🙂 Ha ha ha 🙂 LOL 🙂

  Răspunde
 2. sportulclujean martie 30, 2020 at 3:44 pm

  Va rog frumos sa aveti un limbaj decent si sa nu mai jigniti, altfel pe viitor vom fi nevoiti sa nu va mai aprobam comentariile.

  Multumesc

  Vasile Manu

  Răspunde
 3. Antipolitrucul martie 30, 2020 at 5:55 pm

  Dragi redactori ,
  Nu inteleg de ce pastrati comentarii de genul celora scrise de persoane scelerate ca si dl. care prin nick-ul ales intineaza memoria unui celebru cantaret.
  Pe langa mesajul fascist, subspecia aduce grave prejudicii limbii romane, astfel ca nu inteleg ratiunea pentru care-l pastrati in arhiva

  Răspunde
 4. Vasile Manu aprilie 1, 2020 at 9:55 pm

  Nu vom mai tolera astfel de comentarii. A fost ultimul comentariu acest gen pe care domnul l-a lasat aici. Nu dorim sa cenzurăm. suntem adepții libertății de exprimare și de asta am aprobat toate comentariile până acum, dar când se depășește limita vom cenzura. I-am scris a doua oară să înceteze, a treia oară nu va mai avea astfel de comentarii la noi.

  Mulțumim.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *