Celebrul slogan al fanilor lui „U” Cluj, ‘Mamă te iubesc, dar nu ca pe „U”‘, inversat în contextul pandemiei de coronavirus

Fanii Universității Cluj au transmis un mesaj de unitate și solidaritate față de cei mai vulnerabili dintre noi în timpul pandemiei de coronavirus printr-un mesaj inedit.

Unul dintre cele mai cunoscute sloganuri ale „Șepcilor roșii” de la începutul anilor 1990, <Mamă te iubesc, dar nu ca pe U> a fost inversat în „U, te iubesc, dar acum mai mult pe mama!.

„Ținem la valorile noastre, la tot ce am creat noi și cei dinaintea noastră în ultima sută de ani, la sloganurile și ideile noastre. Azi, în vremurile în care trebuie să fim uniți, cu toții, și să avem grijă de cei de lângă noi, modificăm unul dintre sloganurile noastre de căpătâi și vă spunem așa:

„U”, te iubesc, dar ACUM mai mult pe mama! ❤️ #StamAcasa

Aveți grijă de voi, de părinți, de bunici, de cei vulnerabili”, au scris fanii clujeni pe pagina oficială Șepcile Roșii.

Celebrul mesaj „Mamă te iubesc, dar nu ca pe U” a fost scris la începutul anilor 1990 de către un suporter în apropierea vechiului stadion „Ion Moina”, actualmente Cluj Arena, devenind de atunci un slogan reprezentativ pentru întreaga suflare a alb-negrilor și un adevărat simbol al orașului.

Written by 

Cu o experiență de 7 ani de presă, am început activitatea în industria mass-media în luna iulie 2012 la publicația online eClujeanul.ro, perioadă în care am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, evenimente și culminând cu sportul, care a fost și va rămâne marea mea pasiune, iar acum activez ca reporter sportiv pe noul proiect dedicat, unde alături de colegii mei suntem preocupați în permanență de a culisele sportului clujean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *