Jucătorii și staff-ul CFR-ului au fost testați pentru COVID-19

Conducerea echipei CFR Cluj a luat decizia de a testa toți jucătorii și membrii staff-urilor tehnice și administrative pentru coronavirus înainte de a reîncepe antrenamentele pentru pregătirea reluării campionatului

Formația din Gruia va reveni, cel mai probabil, la antrenamente la baza sportivă a echipei după primirea rezultatelor testelor.

„Testare pentru depistarea Covid-19! Astăzi, la stadion, au fost testați jucătorii, staff-ul tehnic și staff-ul administrativ al clubului nostru pentru Covid-19. De asemenea, au fost sterilizate birourile și vestiarele cu ajutorul lămpii cu ultraviolete”, se arată pe pagina de Facebook a celor de la CFR cluj.

Decizia clubul din Gruia vine la câteva zile după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că starea de urgență nu va fi prelungită după 15 mai, fapt ce permite reluarea activităților sportive, cu menținerea măsurilor de prevenție împotriva răspândirii coronavirusului.

Dacă situația o va permite, meciurile din Liga 1 se vor relua la jumătatea lunii iunie, odată cu disputarea etapei a treia din play-off și play-out.

În prima rundă de după reluarea fotbalului, CFR Cluj, liderul clasamentului, va întâlni FCSB, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *