Falub, antrenor „U” Cluj, după eșecul de la Buzău: „Nu îmi este teamă că voi fi schimbat.

Antrenorul Universității Cluj, Adrian Falub, a declarat la finalul meciului pierdut în deplasare cu Gloria Buzău că nu se teme că va fi schimbat, iar echipa are nevoie de puncte, astfel că meciul cu Slobozia trebuie câștigat obligatoriu.

Falub a pus această înfrângere pe seama lipsei de pregătire fizică și a mai susținut că prima repriză a fost una bună și controlată cu autoritate.

Am jucat foarte bine în prima repriză, pe care am controlat-o cu autoritate, ne-am creat ocazii de gol, am stat foarte bine în teren. În a doua repriză am început-o prost și ne-am retras prea mult, asta e cea mai mare problemă și nu am reusit cu atacanții să punem presiune pe fundașii adverși. Cred că și din punct de vedere fizic am suferit foarte mult.

Avem jucători cu experiență, dar nu suntem la nivel cu pregătirea. Mulți jucători au venit cu două-trei săptămâni înainte și undeva e normal să cădem fizic pentru că nu poți să duci un meci pe căldura asta când nu ai pregătirea de bază la 5-7 jucători.

Eu am făcut niște declarații la începutul campionatului și îmi mențin principiile, ca să facem o echipă competitivă care să se bată la promovare„, a declarat Adrian Falub la finalul jocului pierdut cu Gloria Buzău.

De ce să îmi fie teamă? Nu sunt antrenor de ieri să îmi fie teamă că mă dă cineva afară. Nu a fost înfrângere decisivă, încă se pot recupera puncte. Sigur că au trecut două etape pe lângă noi, noi ca joc am făcut cea mai bună repriză din cele trei meciuri, dar avem nevoie de puncte, nu neapărat să jucăm bine. Următorul meci acasă trebuie câștigat”, a mai precizat antrenorul.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

One thought on “Falub, antrenor „U” Cluj, după eșecul de la Buzău: „Nu îmi este teamă că voi fi schimbat.

  1. Stelu septembrie 13, 2020 at 10:49 pm

    Nu trebuie să-ți fie frică. Pleacă singur. Nu ești antrenor de două zile. Ai avut lotul, pe care îl consideri valos, toată vara. De unde lipsa pregătirii fizice? Tactică, așezare în teren…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *