CFR Cluj câștigă la Giurgiu și pleacă cu un moral bun înainte de meciul cu Djurgarden

CFR-ul s-a impus la Giurgiu cu scorul de 2-0 după un meci în care au controlat mare parte din joc, neavând în primul 11 mai mulți jucători importanți.

CFR începe în forță meciul de la Giurgiu, Camora centrează în careu, iar Itu reia puțin pe lângă buturile apărate de David Lazar (1). Minutul 27 aduce o șansă importantă pentru feroviari, Păun recepționează o diagonală, trece ușor de un adversar, iar șutul acestuia este prins de goalkeeper-ul Astrei.

CFR-ul scapă cu fața curată după ce șutul de pe zonă centrală a lui Crepulja este blocat de Itu(31). Feroviari nu reușesc să pună capăt forcing-ului Astrarilor care mai ratează două șanse prin Răduț, după ce balonul șutat de mijlocașul Astrei este parat în corner de Bălgrădean(33) și Graovac(34) care reia balonul în bară. Replica echipei din Gruia vine din partea vârfului transferat de Hermanstadt care reia puțin peste poarta lui Lazar din voleu(36).

CFR-ul deschide scorul spre sfârșitul reprizei după un autogol atipic a lui Crepulja, care după o bară a lui Vinicius și o reluare a lui Debeljuh își trimite mingea în propria poartă încercând să degajeze.

Prima repriză a fost una în care trupa antrenată de Dan Petrescu a avut posesia și a reușit să-și creeze mai multe situații importante, în timp ce giurgiuvenii au atacat mai mult pe contraatac.

Al doilea mitan debutează la fel ca primul, cu CFR în ofensivă și o șansă bună a lui Vinicius care reia aproape de stâlpul porții(47).

Insistențele echipei din Gruia dau roade, astfel reușește să-și majoreze diferența, Rondon îl servește excelent pe Debeljuh care reia perfect cu o lovitură de cap bine plasată(61).

Repriza a doua a fost una în care CFR-ul s-a apărat bine și a controlat jocul, în ciuda posesiei echipei conduse de Bogdan Andone.

Astra: Lazar – David Bruno, Graovac, C. Dima, Radunovic – Seto(Dandea min82), Crepulja, I. Zaharia(Moise min 3), Balaure (min 58) – Răduț(Gheorghe min 82), Fatai, Alibec 
Rezerve: M. Popa, Dandea, Balaure, R. Moise, Stahl, D. Gheorghe, G. Șerban, Merloi, R. Riza
Antrenor: Bogdan Andone

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Vinicius, A. Burcă, Camora – Itu(Petrila min 77), Hoban, Al. Păun(Djokovic min 77) – Rondon(Omrani min 89), Debeljuh(Vojtus min 69), Costache(Pereira min 45) 
Rezerve: Hindrich – Cr. Manea, Cestor, Bordeianu, Djokovic, Petrila, Pereira, Omrani, Vojtus

Antrenor: Dan Petrescu

Arbitru: Radu Petrescu / Asistent1: Radu Ghinguleac / Asistent2: Mircea Grigoriu

Cartonașe galbene:Alibec, Graovac, Crepulja/Debeljuh, Vojtus

În urma acestui joc CFR acumulează 10 puncte și urcă temporar pe prima poziție în clasament. În următorul joc feroviarii îi vor înfrunta pe cei de la Chindia Târgoviște.

Stroia Cătălin

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *