Pârvulescu, decisiv în victoria lui „U” Cluj cu Slobozia: „Sunt bucuros pentru punctele echipei. E un nou început pentru mine și mă bucur de el, nu vreau să vorbesc despre trecut”

Introdus pentru prima dată titular în lotul Universității, Nicolae Pârvulescu s-a dovedit a fi decisiv în victoria cu nou-promovata Unirea Slobozia, scor 3-1 (2-1), reușind să ofere un assist și să contribuie la golul doi al gazdelor.

„Nicky” Pârvulescu a declarat la finalul jocului că a avut câteva discuții înainte de meci cu Costel Enache, care l-au ajutat să se motiveze și să reintre într-o formă bună.

„Sunt bucuros pentru punctele echipei, de asta aveam nevoie în acest moment. E un nou început și mă bucur de el, nu vreau să vorbesc despre trecut. Am avut câteva discuții pozitive care m-au ajutat să mă motivez și încerc să revin la o formă bună.

Ne dorim cu toții promovarea, dar nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece și să continuăm să muncim și apoi să mergem la București și să ne întoarcem cu toate cele trei puncte”, a declarat Nicolae Pârvulescu la finalul meciului.

Etapa viitoare, „U” Cluj va evolua la București, pe terenul formației Metaloglobus, duminică, 27 septembrie, de la ora 12:00. Echipa și staff-ul tehnic va pleca spre Capitală vineri dimineața.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *