”U” Cluj – Unirea Slobozia. Primul meci al lui Enache pe banca „șepcilor roșii„”

Universitatea Cluj întâlnește astăzi de la ora 19.00, pe Cluj Arena, fără public, pe Unirea Slobozia.

„Studenții” vin după două eșecuri consecutive, fapt ce a dus la înlocuirea antrenorului Adrian Falub cu tehnicianul Costel Enache, ex-Petrolul Ploiești.

„U” îl are accidentat pe Tamaș, adus cu surle și trâmbițe, dar care „s-a rupt” în prima etapă la Bacau, dar, interesant, a jucat și în eșecul lui Poli. Aceste susține în presa centrală de sport că va reveni pe gazon în 3 octombrie cu Pandurii Târgu-Jiu!

Un interviu cu Tamaș AICI

Enache pare optimist înainte de meciul cu Unirea Slobozia, nou-promovată, care are patru puncte, după trei meciuri, e pe locul 13.

„Am văzut la jucători preocupare. Sunt convins că își doresc și ei foarte mult să se reabiliteze. Cu toții ne dorim o victorie și cred că avem și argumente. Avem un lot echilibrat, puternic și ultimele zile au fost bune din punct de vedere al antrenamentelor.

Fotbalul este un proces, el se învață ca orice altceva, e nevoie de timp, e nevoie de exercițiu. Lucrăm cu atâția oameni, sunt idei noi și fotbalul are foarte multe de lucruri de pus la punct. E imposibil ca în patru, cinci zile să aduci schimbări de ordin tactic.

Pentru meciul de mâine, aștept să văd o echipă care își respectă blazonul prin individualități, pentru că avem jucători de certă valoare, jucători care au confirmat de mult în fotbalul românesc. Avem jucători tineri de o perspectivă extraordinară, iar atunci dacă partea individuală este una foarte bună și partea colectivă, de grup, trebuie să fie aceeași. Vreau să văd o echipă organizată. Asta înseamnă că jucătorii mei trebuie să fie motivați, concentrați, să aibă comunicare și să încerce să reacționeze toți în același moment. Aștept de la jucători un restart mental, fizic și de atitudine”, a declarat Costel Enache pentru FC U Cluj.

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *