Dan Petrescu aruncă cu săgeți în arbitraj după meciul de la Sofia: „În Europa sunt fantastice, iar în campionat sunt dezastruoase”

La conferința de după victoria cu CSKA Sofia, Dan Petrescu a oferit vorbit despre problema de la mijlocul terenului, dar și de problemele legate de arbitrajul din campionat.

Tehnicianul CFR-ului i-a lăudat pe adversari „În prima repriză echipa mai bună cred că a fost CSKA, au fost mai agresivi mai ofensivi ca noi. Am întâlnit un adversar care se va bate să iasă din grupe, iar Roma și Young Boys Berna vor avea meci greu la Sofia. Au jucători cu multă calitate ,dar mie mi-a plăcut Yonov.” a declarat tehnicianul Ardelenilor.

Petrescu a vorbit și despre golul lăsat de plecarea lui Bordeianu: „La mijloc suntem descoperiți, cei trei care au jucat sunt cam singuri care au jucat, îl mai avem pe Itu care este foarte tânăr și Pereira, care nu este locul lui acolo. Dacă Bordeianu nu pleca eram cât de cât în calcule, dar nu 100 la 100. Acolo este poziția de care îmi este cel mai frică pe viitor.”

La final tehnicianul ardelenilor aruncat cu săgeți în arbitrajul din campionatul românesc: „Lupta cu Craiova ar fi mult mai încinsă dacă aș avea arbitraje ca cel de azi. În Europa sunt fantastice, iar în campionat sunt dezastruoase împotriva CFR-ului, cam asta este realitatea. Și anul trecut în play-off ne-au făcut praf, dar și acuma. În România mă fac praf, mă trimit în tribună, îmi dă roșu, iar în Europa nu mi-a dat nimeni un roșu nici ca antrenor și nici ca jucător.” a precizat Dan Petrescu la finalul conferinței de presă.

FOTO: Captură CFR Cluj

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *