Victorie de moral pentru CFR înainte de jocul cu Young Boys Berna

CFR Cluj s-a impus la limită pe terenul celor de la Voluntari după un gol al tânărului Itu. Totodată alb-vișinii au avut 8 schimbări în primul 11 față de meciul cu CSKA Sofia.

Prima șansă a acestei partide aparține campioanei României, după ce Vojtus recepționează o pasă greșită, acesta șutează din afara careului, însă Râmniceanu are un reflex bun (min. 6). După o perioadă de mai bine de 20 minute, timp în care feroviarii au stat sus și nu i-au lăsat pe cei de la Voluntari să construiască, trupa lui Mihai Teja are o șansă imporatntă prin Ion Gheorghe care șutează în unghi din interiorul careului , dar Bălgrădean se opune bine (min 30).

Prima repriză a fost cu un ritm bun, dar săracă în ocazii de gol. CFR-ul a încercat pe tot parcursul reprizei să închidă jocul adversarilor.

Al doilea mitan începe cu un forcing al CFR-ului care îi ține pe ilfoveni în propriul careu. Luis Aurelio are o șansă importantă după un voleu din afara careului prins cu greu de Râmniceanu(51). Feroviarii au o nouă șansă prin Chipciu, care execută bine o lovitură liberă de la 18 metri care lovește transversala (54). În următoarea perioadă CFR-ul a presat în continuare echipa ilfoveană, iar acest lucru a dat roade, astfel că Itu reușește să dezghețe tabela la Voluntari după ce reia în plasă centrarea lui Perreira bâlbâită de defensivă gazdelor (min. 72). Păun are o șansă importantă de a dubla avantajul, dar goalkeeper-ul gazdelor are o nouă intervenție bună (min. 88).

CFR a dominat copios repriza a doua și-a meritat victoria pe deplin în comparație cu cei de la Voluntari care au jucat defensiv dorind doar un egal.

În urma acestui rezultat CFR acumulează 18 puncte și urcă temporar pe locul doi la 3 puncte de liderul CSU Craiova.

Echipe de start:

FC VOLUNTARI: Rîmniceanu – I. Costin(Mihai min 85), Balaur, Armaș, Kocic – Borțoneanu(Stoica min 77), De Lucas, I. Gheorghe – A. Popa( Fonseca min 85), Betancor(Ricardinho min 77), Eric(Lopes min 60)
REZERVE: Lavin, Chilili, Achim, Miranda, G. Puel, Fonseca, V. Mihai, Da Veiga Lopes, I. Stoica
ANTRENOR: Mihai Teja

CFR CLUJ : Bălgrădean – Manea, Ciobotariu, Burcă, Cestor(Susic min 63) – Itu( Djokovic min 79), Luis Aurelio, Deac(Soares min 84) – Chipciu, Vojtus(Rondon min 84) , Pereira(Păun min 79)
REZERVE: Sandomierski, Susic, Latovlevici, William Soares, Djokovic, Păun, Costache, Carnat, Rondon
ANTRENOR: Dan Petrescu

Cartonașe Galbene: Cestor/ Armaș, De Lucas

Stroia Cătălin

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *